Spar 240,00

Adora, Hovedbruser, Magna 250, 9 L/min

Restsalg

  • Hovedbruser m. vandsparefunktion – overflade i krom
  • Måler Ø: 250 mm
  • Antal stråletyper: 1
  • Maks. gennemstrømsmængde: 9 L/min
<h2>Stilet hovedbruser fra Adora med vandsparefunktion</h2><p>Trænger brusehovedet i dit brusebad til en opgradering, kan denne Adora-model, Magna 250, være den perfekte udskiftning. Hovedbruseren måler 250 mm i diameter og har en bred, jævn fordeling af silikonedyser, der sørger for at fordele vandet og give dig en behagelige badeoplevelse. RubberClean-gummisien gør, at du nemt kan rengøre og fjerne kalkaflejringer på overfladen. Brusehovedet kan monteres ganske nemt på et bruserør med standard-størrelsen 1/2’’.<br><br>Med Magna-hovedbruserens vandsparefunktion kan du spare 50 % af vandforbruget i forhold til almindelige topbrusere, der ikke har vandstrømsregulering. Det minimale vandforbrug for denne model ved blandet vandforbrug er således 8 L/min. Adora yder 10 års garanti mod fabrikationsfejl på produktet.</p>
Badeværelse / Armaturer & brusere / Brusehoveder
439,95199,95
199.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Stilet hovedbruser fra Adora med vandsparefunktion

Trænger brusehovedet i dit brusebad til en opgradering, kan denne Adora-model, Magna 250, være den perfekte udskiftning. Hovedbruseren måler 250 mm i diameter og har en bred, jævn fordeling af silikonedyser, der sørger for at fordele vandet og give dig en behagelige badeoplevelse. RubberClean-gummisien gør, at du nemt kan rengøre og fjerne kalkaflejringer på overfladen. Brusehovedet kan monteres ganske nemt på et bruserør med standard-størrelsen 1/2’’.

Med Magna-hovedbruserens vandsparefunktion kan du spare 50 % af vandforbruget i forhold til almindelige topbrusere, der ikke har vandstrømsregulering. Det minimale vandforbrug for denne model ved blandet vandforbrug er således 8 L/min. Adora yder 10 års garanti mod fabrikationsfejl på produktet.

Tekniske spec attributer

Antal stråletyper1
Diameter250 mm
FarveKrom
Garanti10 år
ModelMagna 250
OverfladeKrom
SortimentFair pris hver dag
Tilslutning1/2''
Vandforbrug L/min9

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)6
Pakkelængde (cm)27
Pakkevægt (kg)0.735
Pakkebredde (cm)26.5