Kirkedal Alu Design Light, Stolpe, 6x6 cm, alu

  • Aluminium
  • Til Kirkedal Alu Design Light hegn
  • Sort
  • B: 60 mm x D: 60 mm x L: 2700 mm
<h2>Sort stolpe til Kirkedal Alu Design Light hegnløsningen</h2><p>Er du på jagt efter en stolpe, så du kan få opsat din hegnløsning? Så finder du her denne Kirkedal Alu Design Light stolpe, som du kan bruge til at montere dit Kirkedal Alu Design Light hegn. Nedgrav stolpen og brug den til at danne rammerne for hegnet og sikrer, at det står stabilt – selv i blæsevejr. Denne stolpe er af aluminium og sortlakeret. Målene er B: 60 mm x D: 60 mm x L: 2700 mm.</p><br><h2>Montering af Alu Design Light hegnløsning</h2><br/><p>Kirkedal Alu Design Light hegnløsning skal monteres på fast underlag og ikke på løse fliser eller lignende. Tilkøb Alu Design Light K1 hegnsprofiler med fer/not, som du blot skal samle med montageklæb i hver not-profil – herefter kan du samle det med næste hegnsprofil. Fer/not gør, at hegnet samles i en flot, plan flade. <br><br><br/>For at opnå et komplet hegnsfag skal du tilkøbe stolper i den højde du ønsker, top- og bundskinne og x antal hegnsprofiler, som passer til den højde du ønsker. Tilføj så det antal hegnsfag du skal bruge for at afgrænse det ønskede område i haven.</p>
Have & fritid / Havehegn & havelåger / Stolper & pæle
399,95
399.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Sort stolpe til Kirkedal Alu Design Light hegnløsningen

Er du på jagt efter en stolpe, så du kan få opsat din hegnløsning? Så finder du her denne Kirkedal Alu Design Light stolpe, som du kan bruge til at montere dit Kirkedal Alu Design Light hegn. Nedgrav stolpen og brug den til at danne rammerne for hegnet og sikrer, at det står stabilt – selv i blæsevejr. Denne stolpe er af aluminium og sortlakeret. Målene er B: 60 mm x D: 60 mm x L: 2700 mm.


Montering af Alu Design Light hegnløsning


Kirkedal Alu Design Light hegnløsning skal monteres på fast underlag og ikke på løse fliser eller lignende. Tilkøb Alu Design Light K1 hegnsprofiler med fer/not, som du blot skal samle med montageklæb i hver not-profil – herefter kan du samle det med næste hegnsprofil. Fer/not gør, at hegnet samles i en flot, plan flade.


For at opnå et komplet hegnsfag skal du tilkøbe stolper i den højde du ønsker, top- og bundskinne og x antal hegnsprofiler, som passer til den højde du ønsker. Tilføj så det antal hegnsfag du skal bruge for at afgrænse det ønskede område i haven.

Tekniske spec attributer

Bredde6 cm
Dybde6 cm
FarveSort
FormFirkantet
Længde270 cm
MaterialeAluminium
ModelAlu Design Light
Passer tilKirkedal Alu Design Light hegn
Varenummer7710#2273515

Mål attributer