Kärcher, Pumpe til regnvandstønde, ekskl. batteri, BP 2.999-18 Barrel, 18 V

  • Batteridrevet tøndepumpe til regnvandstønde
  • Kan tilpasses forskellige tønde-/tankdybder
  • Med Real Time Technology G10 LCD batteri-display
  • 18 V Kärcher Battery Power-batterisystem – ekskl. batteri/lader
<h2>Udnyt regnvandet bedst muligt med en effektiv tøndepumpe</h2><p>Med en regnvandstønde kan du spare mange vandressourcer, når du skal vande haven. Denne tøndepumpe, BP 2.999-18 Barrel, gør det endnu nemmere at bruge det opsamlede vand og sparer dig for tunge løft med vandkanden. Vandpumpen nedsænkes i din regnvandstønde, og vandudtag og pumpestyring fastgøres på kanten. Nu kan du tilslutte din haveslange og bruge regnvandet til vanding i hele haven.<br><br>Tøndepumpens monteringsspænde og fleksible klemmer kan tilpasses mange forskellige regnvandstønder, og den lette, smalle pumpe passer også til selv snævre åbninger. Slangeudtaget har 3 positioner, som kan justeres til opgaven, og som forebygger, at slangen krøller, så du får en konstant vandgennemstrømning. Det integrerede forfilter beskytter pumpen mod tilsmudsning, og på det integrerede Real Time Technology G10 LCD batteri-display kan du følge med i batteriniveau, driftstid m.m.</p><h2>En del af 18 V Kärcher Battery Power-batterisystemet</h2><p>Pumpen er en del af Kärchers fleksible 18 V Battery Power-batterisystem. Det betyder, at du kan bruge de samme batterier til alle Kärchers maskiner med tilsvarende batterisystem og spænding (V). Det gælder både Home & Garden-produkter samt Professional-produkter. Der medfølger ikke batteri til denne maskine, så du kan enten bruge et 18 V Battery Power-batteri, du har i forvejen, eller du kan <a href="https://www.silvan.dk/vaerktoej-maskiner-isenkram/elvaerktoej/batterier-opladere">tilkøbe et batteri</a> separat. Med maskiner fra samme batterisystem kan du spare både ressourcer, penge og tid, når du ikke skal købe og opbevare mange forskellige batterier eller vente på en opladning.<br><br>Kärchers 18 V-batteri er udviklet med højtydende lithium-ion-celler og tilpasset elektronik, der giver stor effektivitet og sikkerhed samt lang holdbarhed. Med 18 V Battery Power-systemet har du derfor altid et intelligent kvalitetsbatteri klar til din maskine.</p>
Have & fritid / Havemaskiner / Dykpumper
709,95
709.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Udnyt regnvandet bedst muligt med en effektiv tøndepumpe

Med en regnvandstønde kan du spare mange vandressourcer, når du skal vande haven. Denne tøndepumpe, BP 2.999-18 Barrel, gør det endnu nemmere at bruge det opsamlede vand og sparer dig for tunge løft med vandkanden. Vandpumpen nedsænkes i din regnvandstønde, og vandudtag og pumpestyring fastgøres på kanten. Nu kan du tilslutte din haveslange og bruge regnvandet til vanding i hele haven.

Tøndepumpens monteringsspænde og fleksible klemmer kan tilpasses mange forskellige regnvandstønder, og den lette, smalle pumpe passer også til selv snævre åbninger. Slangeudtaget har 3 positioner, som kan justeres til opgaven, og som forebygger, at slangen krøller, så du får en konstant vandgennemstrømning. Det integrerede forfilter beskytter pumpen mod tilsmudsning, og på det integrerede Real Time Technology G10 LCD batteri-display kan du følge med i batteriniveau, driftstid m.m.

En del af 18 V Kärcher Battery Power-batterisystemet

Pumpen er en del af Kärchers fleksible 18 V Battery Power-batterisystem. Det betyder, at du kan bruge de samme batterier til alle Kärchers maskiner med tilsvarende batterisystem og spænding (V). Det gælder både Home & Garden-produkter samt Professional-produkter. Der medfølger ikke batteri til denne maskine, så du kan enten bruge et 18 V Battery Power-batteri, du har i forvejen, eller du kan tilkøbe et batteri separat. Med maskiner fra samme batterisystem kan du spare både ressourcer, penge og tid, når du ikke skal købe og opbevare mange forskellige batterier eller vente på en opladning.

Kärchers 18 V-batteri er udviklet med højtydende lithium-ion-celler og tilpasset elektronik, der giver stor effektivitet og sikkerhed samt lang holdbarhed. Med 18 V Battery Power-systemet har du derfor altid et intelligent kvalitetsbatteri klar til din maskine.

Tekniske spec attributer

Batterispænding18 V
Batterisystem18 V Kärcher Battery Power
Bredde135 mm
FarveGul
Højde316 mm
Længde173 mm
Vandtemperatur35 Grader Celcius
ModelBP 2.999-18 Barrel
Spænding18 V
Vægt1,1 kg
Varenummer7270#9854014

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)18.5
Pakkelængde (cm)19
Pakkevægt (kg)1.6
Pakkebredde (cm)23.8