Bluerain, Håndvaskarmatur, Amanu, poleret messing, 9,8 L/min

  • Håndvaskarmatur fra Bluerain i poleret messing – med ét greb
  • Inkl. tilslutningsslanger og bundventil
  • Vandforbrug: 9,8 L/min
  • Fås også i: antik messing og mat sort
<h2>Elegant og flot håndvaskarmatur i poleret messing</h2><p>Pryd dit badeværelse med et flot og stilrent håndvaskarmatur, så din håndvask kommer til at stråle. Dette er Amanu-modellen fra Bluerain, der med sin farve i poleret messing og slanke design skaber et moderne, enkelt og elegant udtryk til en håndvask med keramisk indsats. Den nedadgående tud gør armaturet praktisk at anvende.<br><br>Du kan nemt betjene armaturet og styre vandtryk og temperatur med ét-grebs-betjeningen. Håndvaskarmaturet kommer inkl. bundventil og 2 fleksible tilslutningsslanger med 3/8” gevind og en længde på 40 cm. Armaturet er 16,5 cm højt, 5 cm bredt og 15,8 cm dybt.</p>
Badeværelse / Armaturer & brusere / Håndvaskarmaturer
799,95
799.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Elegant og flot håndvaskarmatur i poleret messing

Pryd dit badeværelse med et flot og stilrent håndvaskarmatur, så din håndvask kommer til at stråle. Dette er Amanu-modellen fra Bluerain, der med sin farve i poleret messing og slanke design skaber et moderne, enkelt og elegant udtryk til en håndvask med keramisk indsats. Den nedadgående tud gør armaturet praktisk at anvende.

Du kan nemt betjene armaturet og styre vandtryk og temperatur med ét-grebs-betjeningen. Håndvaskarmaturet kommer inkl. bundventil og 2 fleksible tilslutningsslanger med 3/8” gevind og en længde på 40 cm. Armaturet er 16,5 cm højt, 5 cm bredt og 15,8 cm dybt.

Tekniske spec attributer

Bredde5 cm
BundventilJa
Dybde15,8 cm
FarvePoleret messing
Højde16,5 cm
ModelAmanu
Vandforbrug L/min9,8

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)16.5
Pakkelængde (cm)5
Pakkevægt (kg)1.2
Pakkebredde (cm)15.8