Bosch, Slagboremaskine, inkl. batteri, Advanced Impact 18, 18 V

  • 2 gear og 20 momentindstillinger
  • Kulløs motor – høj effekt
  • Med magnetisk patron
  • Power For All-batterisystem – inkl. batteri og lader
<h2>Brugervenlig slagboremaskine til alle dine hjemme-projekter</h2><p>Advanced Impact 18 fra Bosch er det perfekte værktøj til alle skrue-og boreopgaverne i dit hjem. Skal du bore eller skrue i træ og metal? Eller har du brug for slagfunktion til at bore huller i murværk og kalksten? Slagboremaskinen kan klare rigtig mange typer af opgaver og materialer, og den kulløse motor betyder at den er utrolig slidstærk og yder høj effekt.<br><br>Denne slagboremaskine er utrolig brugervenlig og intuitiv at bruge. De 2 gear tilpasses automatisk, og med 20 momentindstillinger er der rig mulighed for at justere slagboremaskinen til netop dine behov. Her får du en maskine med et kompakt design og en let vægt på kun 1,1 kg, som gør den meget komfortabel at arbejde med. Og med det indbyggede LED-lys er dit arbejdsområde altid lyst godt op, så du kan opnå gode resultater.</p><br><h2>En del af Power For All-batterisystemet</h2><p>Slagboremaskinen er en del af Boschs fleksible batterisystem Power For All. Det betyder, at du kan bruge de samme batterier til alle Bosch Home & Garden-maskiner med tilsvarende spænding (V). Hvis du allerede har én eller flere maskiner med samme batterisystem, kan du altså nemt skifte batteri undervejs. Det er en smart måde at spare både ressourcer, penge og tid på, når du ikke skal købe og opbevare mange forskellige batterier eller vente på en opladning.<br><br>Power For All-batteriet er karakteristisk let, kompakt og har en lang levetid. Bosch udvikler kvalitetstestede lithium-ion-celler til deres batterier, som sikrer den høje kvalitet, ydelse og lange levetid på hver opladning. Du får dermed maksimal kraft til dit projekt med et Power For All-batteri til dit værktøj.<br><br>Til slagboremaskinen medfølger:</p><ul><li>Batterisæt PBA 18V – 2,5Ah W-B</li><li>Oplader AL 1830 CV</li><li>Skruebit</li><li>Transportkuffert</li></ul>
Værktøj, maskiner & isenkram / Elværktøj / Bore- / skruemaskiner
1.459,95
1459.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Brugervenlig slagboremaskine til alle dine hjemme-projekter

Advanced Impact 18 fra Bosch er det perfekte værktøj til alle skrue-og boreopgaverne i dit hjem. Skal du bore eller skrue i træ og metal? Eller har du brug for slagfunktion til at bore huller i murværk og kalksten? Slagboremaskinen kan klare rigtig mange typer af opgaver og materialer, og den kulløse motor betyder at den er utrolig slidstærk og yder høj effekt.

Denne slagboremaskine er utrolig brugervenlig og intuitiv at bruge. De 2 gear tilpasses automatisk, og med 20 momentindstillinger er der rig mulighed for at justere slagboremaskinen til netop dine behov. Her får du en maskine med et kompakt design og en let vægt på kun 1,1 kg, som gør den meget komfortabel at arbejde med. Og med det indbyggede LED-lys er dit arbejdsområde altid lyst godt op, så du kan opnå gode resultater.


En del af Power For All-batterisystemet

Slagboremaskinen er en del af Boschs fleksible batterisystem Power For All. Det betyder, at du kan bruge de samme batterier til alle Bosch Home & Garden-maskiner med tilsvarende spænding (V). Hvis du allerede har én eller flere maskiner med samme batterisystem, kan du altså nemt skifte batteri undervejs. Det er en smart måde at spare både ressourcer, penge og tid på, når du ikke skal købe og opbevare mange forskellige batterier eller vente på en opladning.

Power For All-batteriet er karakteristisk let, kompakt og har en lang levetid. Bosch udvikler kvalitetstestede lithium-ion-celler til deres batterier, som sikrer den høje kvalitet, ydelse og lange levetid på hver opladning. Du får dermed maksimal kraft til dit projekt med et Power For All-batteri til dit værktøj.

Til slagboremaskinen medfølger:

  • Batterisæt PBA 18V – 2,5Ah W-B
  • Oplader AL 1830 CV
  • Skruebit
  • Transportkuffert

Tekniske spec attributer

Akku-kapacitet2,5 Ah
Antal Batterier1
Batterispænding18 V
BatterisystemPower For All
Drejningsmoment36 Nm
Drejningsmoment Trin20
FarveGrøn
Gear2
ModelAdvanced Impact 18
Omdrejningstal Ubelastet1500 omdr/min
Slagtal22.500 slag/min.

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)10.15
Pakkelængde (cm)38.6
Pakkevægt (kg)1.065
Pakkebredde (cm)34.1