Bosch, Multisav, EasyCut 50, 500 W

  • NanoBlade-teknologi for vibrationsfri savning
  • Vedligeholdelsesfri brug af savklinger
  • SDS-system – værktøjsfri skift af klinger
  • Vinklet fodplade til kontrolleret dyksavning
<h2>Multisav perfekt til jævn savning med fuld kontrol</h2><p>Med denne multisav fra Bosch, kan du gå i gang med dyksavning helt uden at forbore. Den vinklede fodplade gør det nemmere at styre saven, mens du drejer den i materialet. Og takket være NanoBlade-teknologien holdes vibrationsniveauet til et minimum, så dit arbejde bliver komfortabelt og du opnår en mere jævn skæring. Du har desuden mulighed for at tilpasse hastigheden til hver enkelte opgave, for de bedste resultater.<br><br>Med SDS-systemet kan du nemt og hurtigt skifte savklinger helt uden brug af værktøj. Og så er det desuden ikke nødvendig at smøre, skærpe eller stramme savklingen – den er nemlig vedligeholdelsesfri. Multisaven har integreret blæsefunktion, som fjerner støv under skæringen, så du altid kan se skærelinjen. Det kompakte design sikrer dig en jævn savning tæt på kanter og vægge.<br><br>Til multisaven medfølger:</p><ul><li>NanoBlade Wood Basic 50</li><li>Splintbeskyttelse</li><li>Hætte til støvopsug</li><li>Beskyttelseshylster til savklinge</li><li>Transportkuffert</li></ul>
Værktøj, maskiner & isenkram / Elværktøj / Elektriske save
789,95
789.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Multisav perfekt til jævn savning med fuld kontrol

Med denne multisav fra Bosch, kan du gå i gang med dyksavning helt uden at forbore. Den vinklede fodplade gør det nemmere at styre saven, mens du drejer den i materialet. Og takket være NanoBlade-teknologien holdes vibrationsniveauet til et minimum, så dit arbejde bliver komfortabelt og du opnår en mere jævn skæring. Du har desuden mulighed for at tilpasse hastigheden til hver enkelte opgave, for de bedste resultater.

Med SDS-systemet kan du nemt og hurtigt skifte savklinger helt uden brug af værktøj. Og så er det desuden ikke nødvendig at smøre, skærpe eller stramme savklingen – den er nemlig vedligeholdelsesfri. Multisaven har integreret blæsefunktion, som fjerner støv under skæringen, så du altid kan se skærelinjen. Det kompakte design sikrer dig en jævn savning tæt på kanter og vægge.

Til multisaven medfølger:

  • NanoBlade Wood Basic 50
  • Splintbeskyttelse
  • Hætte til støvopsug
  • Beskyttelseshylster til savklinge
  • Transportkuffert

Tekniske spec attributer

FarveGrøn
ModelEASYCUT 50
Nominel Effekt500 W
Omdrejningstal Ubelastet7800 omdr/min
Snitdybde I Træ50 mm

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)12.55
Pakkelængde (cm)29.1
Pakkevægt (kg)3.065
Pakkebredde (cm)38.6