Kære kunde, vi opdaterer vores systemer mellem kl. 20:00 og 22:00. Du vil derfor kunne opleve tekniske udfordringer i dette tidsrum - Vi beklager ulejligheden.

Brombær, Rubus fruticosus Thornfree, Ø19 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes 1-2 gange i løbet af forår
  • Ø: 19 cm
<h2>Tornfri brombærbusk med modne bær i august-september</h2><p>Denne brombærbusk er en tornfri sort, der er kendt for sine saftige og søde bær. Busken har store, sammensatte blade med 3-5 foldere, der er mørkegrønne og ru i strukturen. Planten har små, hvide og svagt lyserøde blomster, der blomstrer fra slutningen af foråret til starten af sommeren. Desuden får busken lækre, store og sorte brombær, der modner fra august til september.<br><br>Rubus fruticosus Thornfree foretrækker en placering i sol med delvis skygge i løbet af dagen, og den trives bedst i veldrænet havejord. Busken skal vandes regelmæssigt, og du kan med fordel gøde den 1-2 gange i løbet af foråret for at fremme væksten.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Frugttræer & bærbuske
139,95
139.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Tornfri brombærbusk med modne bær i august-september

Denne brombærbusk er en tornfri sort, der er kendt for sine saftige og søde bær. Busken har store, sammensatte blade med 3-5 foldere, der er mørkegrønne og ru i strukturen. Planten har små, hvide og svagt lyserøde blomster, der blomstrer fra slutningen af foråret til starten af sommeren. Desuden får busken lækre, store og sorte brombær, der modner fra august til september.

Rubus fruticosus Thornfree foretrækker en placering i sol med delvis skygge i løbet af dagen, og den trives bedst i veldrænet havejord. Busken skal vandes regelmæssigt, og du kan med fordel gøde den 1-2 gange i løbet af foråret for at fremme væksten.

Tekniske spec attributer

BlomstringsperiodeJuli-september
Diameter19 cm
Gødning1-2 gange i løbet af forår
Højde55 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSol/halvskygge
SortRubus fruticosus
VandingRegelmæssigt

Mål attributer

Pakkevægt (kg)1
Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)25
Pakkebredde (cm)25