Trompetblomst, Campsis radicans, Ø17 cm

  • Placeres solrigt
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 17 cm
<h2>Farverig trompetblomst med karakteristiske blomster</h2><p>Denne frodige trompetblomst er en løvfældende klatreplante, der vil være flot at placere ved hegn, pergolaer o.l., hvor den kan klatre opad. Slyngplantens sammensatte blade består af 7-11 småblade, som er mørkegrønne og savtakkede. Blomsterne er tragt- eller trompetformede, typisk 5-9 cm lange, og har en levende orange-rød farve. De blomstrer fra midt sommer til tidligt efterår.<br><br>Efter blomstringen producerer planten kapsellignende frugter, der er op til 10-15 cm lange og indeholder mange frø. Campsis radicans foretrækker en solrig placering og vandes regelmæssigt, men den er tørketolerant, når den først er etableret.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
149,95
149.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Farverig trompetblomst med karakteristiske blomster

Denne frodige trompetblomst er en løvfældende klatreplante, der vil være flot at placere ved hegn, pergolaer o.l., hvor den kan klatre opad. Slyngplantens sammensatte blade består af 7-11 småblade, som er mørkegrønne og savtakkede. Blomsterne er tragt- eller trompetformede, typisk 5-9 cm lange, og har en levende orange-rød farve. De blomstrer fra midt sommer til tidligt efterår.

Efter blomstringen producerer planten kapsellignende frugter, der er op til 10-15 cm lange og indeholder mange frø. Campsis radicans foretrækker en solrig placering og vandes regelmæssigt, men den er tørketolerant, når den først er etableret.

Tekniske spec attributer

Diameter17 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
Højde60 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSolrigt
SortCampsis radicans
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9864543

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)70
Pakkelængde (cm)30
Pakkevægt (kg)0.7
Pakkebredde (cm)30