Prydgræs mix, Carex prairie fire, Ø17 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes meget begrænset
  • Ø: 17 cm
<h2>Flot og enkel prydgræs til haven og evighedsbuketter</h2><p>Prydgræs er en flot haveplante, som bruges ofte som prydbuske langs stier, bede og andre steder i haven. Græsset starter grøn i foråret og bliver mere og mere orangerød mod efterår og vinter. Carex prairie fire får med tiden en bredere form, mens midten af planten bliver mere tom og nøgen. Planten er velegnet til tørring, og den er derfor et godt valg til evighedsbuketter.<br><br>Prydgræsset foretrækker en placering i sol med periodevis skygge, og det udplantes i veldrænet havejord. Du bør vande haveplanten regelmæssigt, og den behøves kun begrænset med gødning, så den er nem at holde.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
149,95
149.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot og enkel prydgræs til haven og evighedsbuketter

Prydgræs er en flot haveplante, som bruges ofte som prydbuske langs stier, bede og andre steder i haven. Græsset starter grøn i foråret og bliver mere og mere orangerød mod efterår og vinter. Carex prairie fire får med tiden en bredere form, mens midten af planten bliver mere tom og nøgen. Planten er velegnet til tørring, og den er derfor et godt valg til evighedsbuketter.

Prydgræsset foretrækker en placering i sol med periodevis skygge, og det udplantes i veldrænet havejord. Du bør vande haveplanten regelmæssigt, og den behøves kun begrænset med gødning, så den er nem at holde.

Tekniske spec attributer

Diameter17 cm
GødningMeget begrænset
Højde40-45 cm
JordVeldrænet havejord
SortCarex prairie fire
VandingRegelmæssigt
PlaceringSol/halvskygge
Varenummer7300#9862774

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)48
Pakkelængde (cm)25
Pakkevægt (kg)0.3
Pakkebredde (cm)25