Bycph, Cover, iPhone, stone grey

  • Plast og læder
  • Beskytter telefonen mod ridser og skrammer
  • Adgang til alle tilkoblinger
  • Læder - stone grey
<h2>Stone grey flipcover til iPhones med plads til kreditkort</h2> <p>Dette smarte flip cover beskytter dine telefonen mod ridser og skrammer samtidig med, at det fungerer som en smart kortholder. Coveret har en overflade i stone grey læder-tekstur, som gør det super-behageligt at holde om telefonen. I venstre side er der plads til dine vigtigste kreditkort, så du hele tiden har dem i nærheden af dig.<br><br>Du ville kunne tilgå alle tilkoblinger, selvom du anvender coveret – så du kan sagtens høre musik eller oplade din telefon. Vær opmærksom på, at coveret kommer i forskellige størrelser telefoner – ovenover kan du vælge det cover, der passer til din specifikke telefon.</p>
El & belysning / Mobil, data & TV / Mobil
Størrelse
39,95Ta' 3 for 99,95
39.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Stone grey flipcover til iPhones med plads til kreditkort

Dette smarte flip cover beskytter dine telefonen mod ridser og skrammer samtidig med, at det fungerer som en smart kortholder. Coveret har en overflade i stone grey læder-tekstur, som gør det super-behageligt at holde om telefonen. I venstre side er der plads til dine vigtigste kreditkort, så du hele tiden har dem i nærheden af dig.

Du ville kunne tilgå alle tilkoblinger, selvom du anvender coveret – så du kan sagtens høre musik eller oplade din telefon. Vær opmærksom på, at coveret kommer i forskellige størrelser telefoner – ovenover kan du vælge det cover, der passer til din specifikke telefon.

Tekniske spec attributer

FarveGrå
MaterialePlast og læder
StørrelseiPhone 15 Pro Max

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)1
Pakkelængde (cm)20
Pakkevægt (kg)0.032
Pakkebredde (cm)8