Dana Lim, Tapetlim, 209, færdigblandet, hvid

  • 5 L hvid tapetklister 209 – færdigblandet tapetlim
  • Forstærket – kan bruges i Svanemærket byggeri
  • Velegnet til brug med klistermaskine og sprøjtepåføring
  • Til tapet i tørre og opvarmede rum
<h2>Færdigblandet og forstærket lim til tapet</h2><p>Tapetlim 209 fra Dana Lim er en vandbaseret lim, der er udviklet til at gøre montageprocessen af tapet nem og overskuelig. Derfor er tapetlimen færdigblandet og klar til brug, ligesom den også er velegnet til at påføre med klistermaskine eller sprøjte.<br><br>Du kan bruge tapetlimen til papirtapet i tørre og opvarmede rum – og i forbindelse med Svanemærket byggeri, idet indholdet opfylder kravene for dette. For at holde den lave emission er limen forstærket ved tilsætning af EVA-polymer dispersion.</p><br><h2>Info ved anvendelse af tapetlim 209</h2><p>Tapetlimen rækker til 3-5 m&sup2 pr/L og bør påføres, når temperaturen er 18-25 °C. Den kan efter behov fortyndes med vand. Du lægger et tyndt lag på tapetets bagside og lader limen trække og blødgøre tapetet, inden det sættes op. Ved easy-up-tapet, hvor det anbefales, at limen påføres på væggen, kan du bruge en pensel, rulle eller sprøjte.<br><br>Kommer der lim på tapetets forside, kan det fjernes med en fugtet svamp. Når limen er tørret fuldstændig, kan tapetet overmales. Overflødig lim fjerner du straks med en fugtig klud – og med lunket vand, hvis det er på værktøj. Følg PDF-brugsanvisningen for anvendelse af tapetlim 209, ligesom du også bør følge anvisningerne fra tapetproducenten.</p><br><h3>Anvendelsesområder:</h3><p>- Tapeter / papirtapeter i tørre rum (inkl. easy-up-tapeter)<br>- Klistermaskiner<br>- Sprøjte</p>
Maling & tapet / Tætning & spartel / Lim
124,95
124.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Færdigblandet og forstærket lim til tapet

Tapetlim 209 fra Dana Lim er en vandbaseret lim, der er udviklet til at gøre montageprocessen af tapet nem og overskuelig. Derfor er tapetlimen færdigblandet og klar til brug, ligesom den også er velegnet til at påføre med klistermaskine eller sprøjte.

Du kan bruge tapetlimen til papirtapet i tørre og opvarmede rum – og i forbindelse med Svanemærket byggeri, idet indholdet opfylder kravene for dette. For at holde den lave emission er limen forstærket ved tilsætning af EVA-polymer dispersion.


Info ved anvendelse af tapetlim 209

Tapetlimen rækker til 3-5 m² pr/L og bør påføres, når temperaturen er 18-25 °C. Den kan efter behov fortyndes med vand. Du lægger et tyndt lag på tapetets bagside og lader limen trække og blødgøre tapetet, inden det sættes op. Ved easy-up-tapet, hvor det anbefales, at limen påføres på væggen, kan du bruge en pensel, rulle eller sprøjte.

Kommer der lim på tapetets forside, kan det fjernes med en fugtet svamp. Når limen er tørret fuldstændig, kan tapetet overmales. Overflødig lim fjerner du straks med en fugtig klud – og med lunket vand, hvis det er på værktøj. Følg PDF-brugsanvisningen for anvendelse af tapetlim 209, ligesom du også bør følge anvisningerne fra tapetproducenten.


Anvendelsesområder:

- Tapeter / papirtapeter i tørre rum (inkl. easy-up-tapeter)
- Klistermaskiner
- Sprøjte

Tekniske spec attributer

FarveHvid
ModelTapetlim 209
Størrelse5 L

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)18.3
Pakkelængde (cm)20
Pakkevægt (kg)5.25
Pakkebredde (cm)25