Markisebussen, Etagetillæg

  • Professionel montering af markiser
  • Slip for besværet og få hjælp til opsætningen
  • Efter bestilling: book nemt en tid i onlinekalenderen
  • Kun ifbm. professionel montering af markiser
<h2>Etagetillæg oveni prisen, hvis markisen skal monteres over stueplan</h2><p>Har du brug for hjælp til professionel hjælp til montering af en ny markise? Men bor du i en etageejendom, og skal have din markise monteret over stueplan? Så vil det være nødvendigt at tilkøbe dette etagetillæg. Tillægget dækker den ekstra tid, som montøren bruger på at fragte stiger, værktøj og andet op og ned fra montagestedet. OBS! Denne service tilbydes kun, hvis du har tilkøbt et servicebesøg af Markisebussen og/eller en montering af din markise.<br><br>Har du haft rådgivning af Markisebussen, hvor du har købt montering, kan markisekonsulenten vurdere, om montøren på montagedagen kan bære markisen op på etagen. Dette er med i etagetillæggets pris. Hvis markisen ikke kan bæres op, vil du i stedet blive anbefalet at hejse markisen op med en kran (betales af kunden), da der kan være tilfælde, hvor det ikke er muligt at få en 4-6 m lang markise op ad en smal trappeopgang.</p>
Have & fritid / Havemøbler / Markiser
749,95
749.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Etagetillæg oveni prisen, hvis markisen skal monteres over stueplan

Har du brug for hjælp til professionel hjælp til montering af en ny markise? Men bor du i en etageejendom, og skal have din markise monteret over stueplan? Så vil det være nødvendigt at tilkøbe dette etagetillæg. Tillægget dækker den ekstra tid, som montøren bruger på at fragte stiger, værktøj og andet op og ned fra montagestedet. OBS! Denne service tilbydes kun, hvis du har tilkøbt et servicebesøg af Markisebussen og/eller en montering af din markise.

Har du haft rådgivning af Markisebussen, hvor du har købt montering, kan markisekonsulenten vurdere, om montøren på montagedagen kan bære markisen op på etagen. Dette er med i etagetillæggets pris. Hvis markisen ikke kan bæres op, vil du i stedet blive anbefalet at hejse markisen op med en kran (betales af kunden), da der kan være tilfælde, hvor det ikke er muligt at få en 4-6 m lang markise op ad en smal trappeopgang.

Tekniske spec attributer

ModelProfessionel montageservice

Mål attributer