Lyskæde m/farve, startsæt, 3 m, 10 LED

  • Forskellige farver
  • Kan forlænges
  • Til inden- og udendørs brug (IP44)
  • 10 LED-lys
<h2>Lyskæde med festlige farver – til brug inde og ude</h2><p>Mangler du lys til festen eller blot til at skabe lidt mere hygge? Denne lyskæde fra Det Gamle Apotek kan bruges både indendørs og udendørs. Den er derfor perfekt til alt lige fra den store havefest og de lange aftener på terrassen til de hyggelige stunder i stuen eller på børneværelset. Her får du et startsæt, som består af selve lyskæden med 10 runde LED-pærer i forskellige farver, en forlængerledning samt en adapter, så du kan koble lyskæden til stikkontakten.<br><br>Denne lyskæde måler i alt 8 m hvoraf 3 m er med LED-pærer. Der er 30 cm mellem hver pære. Lyskæden her er forsynet med 10 store runde LED-pærer i farverne: gul, grøn, rød og blå. Pærerne har en effekt på 0,06 W, og de giver derfor et utroligt hyggeligt lys med en varm glød. Pærerne kan ikke udskiftes.</p><br><h2>Skab en længere lyskæde</h2><p>Vil du have en længere lyskæde? Du har mulighed for at tilkøbe ekstra forlængerlyskæder, som passer perfekt til denne lyskæde. Så kan du lave en lyskæde i lige præcis den længde du har behov for. Du kan tilkoble op til 2 ekstra forlængerlyskæder til startsættet, så din lyskæde bliver i alt 9 m lang. Vær opmærksom på, at du får købt den rigtige<a href="https://www.silvan.dk/det-gamle-apotek-lyskaede-farvet-rund-supplement?id=2682-9848961"> forlængerlyskæde med runde, farvede pærer</a>, så den passer perfekt til lige præcis denne lyskæde.</p>
El & belysning / Udendørslamper / Udendørs lyskæder
199,95
199.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Lyskæde med festlige farver – til brug inde og ude

Mangler du lys til festen eller blot til at skabe lidt mere hygge? Denne lyskæde fra Det Gamle Apotek kan bruges både indendørs og udendørs. Den er derfor perfekt til alt lige fra den store havefest og de lange aftener på terrassen til de hyggelige stunder i stuen eller på børneværelset. Her får du et startsæt, som består af selve lyskæden med 10 runde LED-pærer i forskellige farver, en forlængerledning samt en adapter, så du kan koble lyskæden til stikkontakten.

Denne lyskæde måler i alt 8 m hvoraf 3 m er med LED-pærer. Der er 30 cm mellem hver pære. Lyskæden her er forsynet med 10 store runde LED-pærer i farverne: gul, grøn, rød og blå. Pærerne har en effekt på 0,06 W, og de giver derfor et utroligt hyggeligt lys med en varm glød. Pærerne kan ikke udskiftes.


Skab en længere lyskæde

Vil du have en længere lyskæde? Du har mulighed for at tilkøbe ekstra forlængerlyskæder, som passer perfekt til denne lyskæde. Så kan du lave en lyskæde i lige præcis den længde du har behov for. Du kan tilkoble op til 2 ekstra forlængerlyskæder til startsættet, så din lyskæde bliver i alt 9 m lang. Vær opmærksom på, at du får købt den rigtige forlængerlyskæde med runde, farvede pærer, så den passer perfekt til lige præcis denne lyskæde.

Tekniske spec attributer

Antal lys10 LED-lys
BevægelsessensorNej
FarveMulti
InklusivTransformer
IP44
Længde3 m
ModelNordic Night Light
Watt3.6

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15
Pakkelængde (cm)11
Pakkevægt (kg)0.74
Pakkebredde (cm)27