Lyskæde m/farve, forlængersæt, 3 m, 10 LED

  • Forskellige farver
  • Kræver startsæt (købes separat)
  • Til inden- og udendørs brug (IP44)
  • 10 LED-lys
<h2>Sæt endnu mere farve på festen med forlængerlyskæde</h2><p>Kunne du godt tænke dig en lidt længere lyskæde? Det kan du få med denne forlængerlyskæde fra Det Gamle Apotek. Forlængerlyskæden har 10 runde pærer i forskellige farver. Pærerne er lavet af hård plast og er derfor utrolig holdbare, så du kan bruge dem både indenfor og udenfor.<br><br>Forlængerlyskæden er 3 m i længden og der er 30 cm mellem hver pære. Denne model passer til <a href="https://www.silvan.dk/det-gamle-apotek-lyskaede-farvet-rund-startersaet?id=2682-9848960">lyskæde startsættet med runde, farvede pærer</a> fra Det Gamle Apotek, og den leveres uden stik. Du kan tilkoble op til 2 forlængerlyskæder til dit startsæt – så kan du lave en lyskæde, der består af i alt 3 lyskæder.</p>
El & belysning / Udendørslamper / Udendørs lyskæder
149,95
149.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Sæt endnu mere farve på festen med forlængerlyskæde

Kunne du godt tænke dig en lidt længere lyskæde? Det kan du få med denne forlængerlyskæde fra Det Gamle Apotek. Forlængerlyskæden har 10 runde pærer i forskellige farver. Pærerne er lavet af hård plast og er derfor utrolig holdbare, så du kan bruge dem både indenfor og udenfor.

Forlængerlyskæden er 3 m i længden og der er 30 cm mellem hver pære. Denne model passer til lyskæde startsættet med runde, farvede pærer fra Det Gamle Apotek, og den leveres uden stik. Du kan tilkoble op til 2 forlængerlyskæder til dit startsæt – så kan du lave en lyskæde, der består af i alt 3 lyskæder.

Tekniske spec attributer

Antal lys10 LED-lys
BevægelsessensorNej
FarveMulti
IP44
Længde3 m
ModelNordic Night Light
Watt3.6

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15
Pakkelængde (cm)11
Pakkevægt (kg)0.55
Pakkebredde (cm)27