Lyskæde m/farve, startsæt, 9,5 m, 10 LED

  • Forskellige farver
  • Kræver startsæt (købes separat)
  • Til inden- og udendørs brug (IP44)
  • 10 LED-lys
<h2>Sæt kulør på hverdagen – og på de mørke aftener</h2><p>Mangler du lidt hyggeligt, kulørt lys til dit hjem? Det kan du skabe med denne flotte lyskæde med forskelligfarvede pærer. Lyskæden er 9,5 m lang med 10 pærer i rød, gul, grøn og blå. Pærerne sidder med 45 cm mellemrum, og der er 5 m ledning til at sætte kæden i en stikkontakt.<br><br>Lyskæden er et startsæt, hvilket betyder, den har en 31V/3,6W adapter til stik, og at den kan forlænges med en <a href="https://www.silvan.dk/det-gamle-apotek-lyskaede-farvet-supplement?id=2682-9848955">forlængerlyskæde</a>. Du kan sammenkoble op til 2 forlængerlyskæder. LED-pærerne er lavet i plastik og kan ikke udskiftes.</p>
El & belysning / Udendørslamper / Udendørs lyskæder
299,95
299.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Sæt kulør på hverdagen – og på de mørke aftener

Mangler du lidt hyggeligt, kulørt lys til dit hjem? Det kan du skabe med denne flotte lyskæde med forskelligfarvede pærer. Lyskæden er 9,5 m lang med 10 pærer i rød, gul, grøn og blå. Pærerne sidder med 45 cm mellemrum, og der er 5 m ledning til at sætte kæden i en stikkontakt.

Lyskæden er et startsæt, hvilket betyder, den har en 31V/3,6W adapter til stik, og at den kan forlænges med en forlængerlyskæde. Du kan sammenkoble op til 2 forlængerlyskæder. LED-pærerne er lavet i plastik og kan ikke udskiftes.

Tekniske spec attributer

Antal lys10 LED-lys
BevægelsessensorNej
FarveMulti
InklusivTransformer
IP44
Længde9,5 m
ModelNordic Night Light
Watt3.6

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15
Pakkelængde (cm)12.5
Pakkevægt (kg)0.78
Pakkebredde (cm)31