Lyskæde, startsæt, 3 m, 10 LED

  • Varmt hvidt lys
  • Kan forlænges
  • Til inden- og udendørs brug (IP44)
  • 10 LED-lys
<h2>Hæng en lyskæde op og tænd for hyggen</h2><p>En lyskæde som denne kan være med til at skabe en god stemning. Den er perfekt at bruge til alle lejligheder, lige fra de store havefester til de lange aftener på terrassen, eller blot som ekstra lys i stuen. Lyskæden har en samlet længde på 8 m, og den har 10 LED-pærer, som sidder med 30 cm mellemrum. Selve lyskæden måler 3 m, og så er der en 5 m lang ledning til at sætte kæden i en stikkontakt.<br><br>Du får her et startsæt, som både indeholder lyskæde, forlængerledning og en 31V/3,6W adapter til stikkontakt. Vil du have en længere lyskæde, har du mulighed for at forlænge den med op til 2 ekstra <a href="https://www.silvan.dk/det-gamle-apotek-lyskaede-klar-rund-supplement?id=2682-9848959">forlængerlyskæder</a>. Denne lyskæde kan anvendes både inde- og udendørs. LED-pærerne er fremstillet af kraftigt plastik og kan ikke udskiftes.</p>
El & belysning / Udendørslamper / Udendørs lyskæder
199,94
199.94
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Hæng en lyskæde op og tænd for hyggen

En lyskæde som denne kan være med til at skabe en god stemning. Den er perfekt at bruge til alle lejligheder, lige fra de store havefester til de lange aftener på terrassen, eller blot som ekstra lys i stuen. Lyskæden har en samlet længde på 8 m, og den har 10 LED-pærer, som sidder med 30 cm mellemrum. Selve lyskæden måler 3 m, og så er der en 5 m lang ledning til at sætte kæden i en stikkontakt.

Du får her et startsæt, som både indeholder lyskæde, forlængerledning og en 31V/3,6W adapter til stikkontakt. Vil du have en længere lyskæde, har du mulighed for at forlænge den med op til 2 ekstra forlængerlyskæder. Denne lyskæde kan anvendes både inde- og udendørs. LED-pærerne er fremstillet af kraftigt plastik og kan ikke udskiftes.

Tekniske spec attributer

Antal lys10 LED-lys
BevægelsessensorNej
FarveVarm hvid
InklusivTransformer
IP44
Længde3 m
ModelNordic Night Light
Watt3.6

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15
Pakkelængde (cm)11
Pakkevægt (kg)0.74
Pakkebredde (cm)27