Dyrup, Grundrens, 0,5 L

  • Grundrens til rengøring af overflader inden maling ‒ inde og ude
  • Brug på lakerede eller malede flader ‒ brug også til almindelig rengøring
  • Fortyndes 1:25 med vand ‒ fjerner fedt, olie, støv, snavs, m.m.
  • Akalisk, flydende grundrengøringsmiddel ‒ vask efter med vand
<h2>Rens grundigt, inden du grunder og maler</h2><p>Det løber hurtigt op, når der skal males. Du skal både have en grunder, en grundrens, værktøj, maling, afdækningsmaterialer ‒ og derfor kan det være fristende at droppe grundrensen. Uden den er du bare ikke garanteret et godt resultat. For resultatet bliver kun så godt, som den overflade du maler på. Derfor er det vigtigt, at du altid gør et grundigt stykke forarbejde, når du skal male.<br><br>Fjern eventuelt løstsiddende materialer, og rens grundigt med en grundrens ‒ måske denne fra Dyrup. Sørg også for at reparere overfladen med de materialer, som projektet kræver. Hvis du er i tvivl om, hvilke materialer det er, er du altid velkommen til at søge vejledning hos vores personale i Silvan-butikkerne eller online. Benyt også grundrensen til almen rengøring i hjemmet, så produktet bliver brugt helt op.</p>
Maling & tapet / Maling / Træpleje & grundbehandling
49,95
49.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Rens grundigt, inden du grunder og maler

Det løber hurtigt op, når der skal males. Du skal både have en grunder, en grundrens, værktøj, maling, afdækningsmaterialer ‒ og derfor kan det være fristende at droppe grundrensen. Uden den er du bare ikke garanteret et godt resultat. For resultatet bliver kun så godt, som den overflade du maler på. Derfor er det vigtigt, at du altid gør et grundigt stykke forarbejde, når du skal male.

Fjern eventuelt løstsiddende materialer, og rens grundigt med en grundrens ‒ måske denne fra Dyrup. Sørg også for at reparere overfladen med de materialer, som projektet kræver. Hvis du er i tvivl om, hvilke materialer det er, er du altid velkommen til at søge vejledning hos vores personale i Silvan-butikkerne eller online. Benyt også grundrensen til almen rengøring i hjemmet, så produktet bliver brugt helt op.

Tekniske spec attributer

AnvendelsesområdeInden- og udendørs
Fortynding1:25 vand
Liter0,5 ltr
OpbevaringFrostfrit
SortimentFair pris hver dag
Kan tonesNej
Skal tonesNej

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)22
Pakkelængde (cm)6
Pakkevægt (kg)0.502
Pakkebredde (cm)6