Spar 212,00

Eglo Argolis-Z, Loftslampe, Ø28,5 cm

Restsalg

  • Indbygget 19,5 W LED
  • 50.000 nuancer af hvid
  • Mulighed for appstyring
  • Til vådrum (IP44)
<h2>Klassisk, simpel og stilren loftlampe</h2><p>Er du på udkig efter enkle loftlamper? Så kan du her finde denne klassiske Argolis-Z loftlampe fra Eglo. Den har indbygget 19,5 W LED, og den har 2700-6500 K og 2700 lm. Dens design gør, at den passer ind til de fleste indretningsstile – og den vil passe perfekt til badeværelset, entréen eller gangen.<br><br>Væglampen er fremstillet af aluminium og plast, og den er i farven sort. Derudover måler den Ø: 28,5 cm x H: 3 cm. Den egner sig til indendørs og udendørs brug samt vådrum, da den har IP44-klassificering. OBS! Dette produkt indeholder LED-lyskilde, som ikke kan udskiftes.</p><br><h2>Få den fulde oplevelse med Connect.z-serien fra Eglo</h2><p>Denne lampe er en del af Eglo Connect.z-serien, som derfor giver dig muligheden for at styre dit lys via AwoX Home Control appen, fjernbetjening eller stemmestyring (her kræves Google Nest eller Alexa) – ved tilknytning med app eller stemmestyring, vil du få flere funktioner.<br><br>Produktet giver dig også muligheden for at opleve 50.000 hvide nuancer. Hvis du har samme lampetype eller flere lamper i et rum, kan du skabe grupper/zoner, som gør, at du kan give samme lysindstilling på hele gruppen.</p>
El & belysning / Indendørslamper / Smart indendørslamper
529,95317,95
317.95
EnergimærkningProduktdatablad
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Klassisk, simpel og stilren loftlampe

Er du på udkig efter enkle loftlamper? Så kan du her finde denne klassiske Argolis-Z loftlampe fra Eglo. Den har indbygget 19,5 W LED, og den har 2700-6500 K og 2700 lm. Dens design gør, at den passer ind til de fleste indretningsstile – og den vil passe perfekt til badeværelset, entréen eller gangen.

Væglampen er fremstillet af aluminium og plast, og den er i farven sort. Derudover måler den Ø: 28,5 cm x H: 3 cm. Den egner sig til indendørs og udendørs brug samt vådrum, da den har IP44-klassificering. OBS! Dette produkt indeholder LED-lyskilde, som ikke kan udskiftes.


Få den fulde oplevelse med Connect.z-serien fra Eglo

Denne lampe er en del af Eglo Connect.z-serien, som derfor giver dig muligheden for at styre dit lys via AwoX Home Control appen, fjernbetjening eller stemmestyring (her kræves Google Nest eller Alexa) – ved tilknytning med app eller stemmestyring, vil du få flere funktioner.

Produktet giver dig også muligheden for at opleve 50.000 hvide nuancer. Hvis du har samme lampetype eller flere lamper i et rum, kan du skabe grupper/zoner, som gør, at du kan give samme lysindstilling på hele gruppen.

Tekniske spec attributer

BevægelsessensorNej
DæmpbarJa
Diameter28,5 cm
EnergimærkeE
FarveSort
IP44
Kelvin2700-6500
Lumen2700
MaterialeStål og plast
ModelArgolis-Z
Watt4,9

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)29
Pakkelængde (cm)3.4
Pakkevægt (kg)0.95
Pakkebredde (cm)29