Spar 40,00

Eglo, Indbygningsspot, Fueva 5

Restsalg

  • Indbygget 5,5 W LED
  • 650 lumen og varmt hvidt lys
  • Dæmpbar
  • Til indendørs brug (IP20)
<h2>Fin og stilren indbygningsspot til boligen fra Eglo</h2><p>Er du på udkig efter et lille, nyt indbygningsspot til boligen? Med indbygningsspot fra Fueva 5-serien af Eglo får du en lyskilde, som ser godt ud i alle hjemmets rum. Lampen er kun IP20-godkendt, og derfor kan den ikke bruges i vådrum som badeværelset eller bryggers. Lampen er fremstillet af stål og har en flot børstet overflade, som giver den et lækkert og stilrent look.<br><br>Lampen måler Ø: 1,7 x H: 2,8 cm. Derfor er den særdeles god at bruge i rum, hvor der ikke er plads til en loftlampe, der hænger, eller hvor du kæmper med pladsmangel. Dette produkt indeholder en lyskilde med energieffektivitetsklasse F, som ikke kan udskiftes.</p>
El & belysning / Indendørslamper / Indbygningsspots
159,95119,95
119.95
EnergimærkningProduktdatablad
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Fin og stilren indbygningsspot til boligen fra Eglo

Er du på udkig efter et lille, nyt indbygningsspot til boligen? Med indbygningsspot fra Fueva 5-serien af Eglo får du en lyskilde, som ser godt ud i alle hjemmets rum. Lampen er kun IP20-godkendt, og derfor kan den ikke bruges i vådrum som badeværelset eller bryggers. Lampen er fremstillet af stål og har en flot børstet overflade, som giver den et lækkert og stilrent look.

Lampen måler Ø: 1,7 x H: 2,8 cm. Derfor er den særdeles god at bruge i rum, hvor der ikke er plads til en loftlampe, der hænger, eller hvor du kæmper med pladsmangel. Dette produkt indeholder en lyskilde med energieffektivitetsklasse F, som ikke kan udskiftes.

Tekniske spec attributer

DæmpbarJa
Diameter11,7 cm
Dybde2,6 cm
EnergimærkeF
FarveBørstet stål
FatningstypeIndbygget
IP20
Kelvin3000
Lumen650
MaterialeStål og plast
ModelFueva 5
Watt5,5

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)12.2
Pakkelængde (cm)3.5
Pakkevægt (kg)0.216
Pakkebredde (cm)12.5

Vejledninger

Se datablad