Eglo Guanal, Væglampe, 60 cm

  • E27-fatning (ekskl. lyskilder)
  • Maks. 4 x 40 W
  • Tændes/slukkes via stikkontakt
  • Til indendørs brug (IP20)
<h2>Sort væglampe perfekt til placering ved spejl</h2><p>Mangler du en lampe til sminkebordet eller entréen? Så kan du her finde denne Guanal lampe i sort, som har en E27-fatning. Der medfølger ingen lyskilde hertil, og derfor kan du selv finde, hvilken <a href="https://www.silvan.dk/el-belysning/lyskilder-paerer/led-paerer">LED-pære</a>, som du mener, passer bedst til, så længe de har maks. 4x40 W. Lampen vil passe perfekt ved siden af eller over et spejl.<br><br>Væglampen er fremstillet af alu og stål, som hjælper til at give et stilrent udtryk til lampen. Derudover måler den L: 60 cm x H: 6 cm. Den egner sig desuden kun til brug indendørs og ikke i vådrum, da den har IP20-klassificering.</p>
El & belysning / Indendørslamper / Væglamper
349,95
349.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Sort væglampe perfekt til placering ved spejl

Mangler du en lampe til sminkebordet eller entréen? Så kan du her finde denne Guanal lampe i sort, som har en E27-fatning. Der medfølger ingen lyskilde hertil, og derfor kan du selv finde, hvilken LED-pære, som du mener, passer bedst til, så længe de har maks. 4x40 W. Lampen vil passe perfekt ved siden af eller over et spejl.

Væglampen er fremstillet af alu og stål, som hjælper til at give et stilrent udtryk til lampen. Derudover måler den L: 60 cm x H: 6 cm. Den egner sig desuden kun til brug indendørs og ikke i vådrum, da den har IP20-klassificering.

Tekniske spec attributer

Bredde5 cm
DæmpbarNej
FarveSort
FatningstypeE27
Højde6 cm
IP20
Længde60 cm
MaterialeAlu og stål
ModelGuanal
Watt4x40

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)62
Pakkelængde (cm)7
Pakkevægt (kg)1.473
Pakkebredde (cm)8