Kære kunde, vi opdaterer vores systemer mellem kl. 20:00 og 22:00. Du vil derfor kunne opleve tekniske udfordringer i dette tidsrum - Vi beklager ulejligheden.

Spar 200,00

Havestol, Kenya, natur

Fra d. 14/7-1/10

  • Skabt med omtanke – ansvarligt udvundet træ
  • Foldbar – uden armlæn
  • Behandles med olie 1-2 gange årligt
  • B: 47 cm D: 62 cm H: 89 cm
<h2>Moderne og stilfuld havestol i teaktræ</h2><p>Kenya-havestolen er en stilfuld caféstol i teaktræ, der er perfekt til haven, altanen eller terrassen. Med sit ribbede design har stolen et klassisk og moderne udtryk, som ikke går af mode. Stolen er foldbar, så den ikke fylder så meget at opbevare, når den ikke er i brug. Den måler B: 47 x H: 89 x D: 62 cm og har en sædehøjde på 45 cm, hvilket er ideelt til et cafébord eller havebord, hvor du kan nyde din kaffe i solens stråler. Havestolen har en maks. belastning på 120 kg.<br><br>Havestolen er lavet af teaktræ, der er FLEK-certificeret. Teaktræ er en af de mest holdbare træsorter, og det er derfor velegnet til brug udendørs. Stolen leveres i en flot, gyldenbrun farve, som er med til at skabe et varmt, naturligt udtryk i haven. Hvis du ønsker at beholde den gyldenbrune farve, anbefales jævn slibning og oliebehandling ca. 1-2 gange årligt. Med Skabt med omtanke-mærket gør vi det nemmere for dig at vælge de mest miljøvenlige produkter i vores sortiment. Træet lever op til vores krav for <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/skabt-med-omtanke-miljoevenlige-produkter"> Skabt med omtanke-mærket</a>.</p>
Have & fritid / Havemøbler / Havestole
449,95249,95
249.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Moderne og stilfuld havestol i teaktræ

Kenya-havestolen er en stilfuld caféstol i teaktræ, der er perfekt til haven, altanen eller terrassen. Med sit ribbede design har stolen et klassisk og moderne udtryk, som ikke går af mode. Stolen er foldbar, så den ikke fylder så meget at opbevare, når den ikke er i brug. Den måler B: 47 x H: 89 x D: 62 cm og har en sædehøjde på 45 cm, hvilket er ideelt til et cafébord eller havebord, hvor du kan nyde din kaffe i solens stråler. Havestolen har en maks. belastning på 120 kg.

Havestolen er lavet af teaktræ, der er FLEK-certificeret. Teaktræ er en af de mest holdbare træsorter, og det er derfor velegnet til brug udendørs. Stolen leveres i en flot, gyldenbrun farve, som er med til at skabe et varmt, naturligt udtryk i haven. Hvis du ønsker at beholde den gyldenbrune farve, anbefales jævn slibning og oliebehandling ca. 1-2 gange årligt. Med Skabt med omtanke-mærket gør vi det nemmere for dig at vælge de mest miljøvenlige produkter i vores sortiment. Træet lever op til vores krav for Skabt med omtanke-mærket.

Tekniske spec attributer

Antal Personer1
BehandlingOliebehandling 1-2 gange årligt
Bredde56 cm
Dybde62 cm
FarveNatur
Højde89 cm
MaterialeTeaktræ
ModelKenya

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)89
Pakkelængde (cm)62
Pakkevægt (kg)13.5
Pakkebredde (cm)47