Hörmann, Smarthome, hvid

  • Til appstyring af garageporte fra Hörmann
  • Nem installation og betjening via mobil, tablet og pc
  • Kan betjenes manuel og trådløs
  • Mulighed for hele husstanden at styre porten
<h2>Hvid smarthome-løsning til Hörmann garageporte</h2><p>Har du en garageport fra Hörmann? Så kan du købe denne smarthome-løsning, som kan tilsluttes din garageport, så får du mulighed for appstyring af din garageporte fra din mobil, tablet eller pc. Tilslut blot enheden i en stikkontakt i nærheden af dit WIFI og din port. Derefter downloader du en app kaldet ”Homee”, hvor du kan opsætte porten via QR-koder. Du kan styre porten fra flere enheder ved at oprette brugere, så flere i husstanden kan gøre brug af dette.<br><br>Nu er din smartphone din fjernbetjening – også når du ikke er hjemme. Du har fuld kontrol over hvilke porte og enheder husstanden har adgang til. Du kan modtage status på, om porten er åben eller lukket. Det er også muligt at lave tidsbestemte åbninger og lukninger eller forbinde det med den indbyggede vejrfunktion. Det er også muligt at stemme styre porten med Siri, Google Assistant, Alexa.</p>
Byggematerialer / Udhuse / Garageporte
1.899,95
1899.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Hvid smarthome-løsning til Hörmann garageporte

Har du en garageport fra Hörmann? Så kan du købe denne smarthome-løsning, som kan tilsluttes din garageport, så får du mulighed for appstyring af din garageporte fra din mobil, tablet eller pc. Tilslut blot enheden i en stikkontakt i nærheden af dit WIFI og din port. Derefter downloader du en app kaldet ”Homee”, hvor du kan opsætte porten via QR-koder. Du kan styre porten fra flere enheder ved at oprette brugere, så flere i husstanden kan gøre brug af dette.

Nu er din smartphone din fjernbetjening – også når du ikke er hjemme. Du har fuld kontrol over hvilke porte og enheder husstanden har adgang til. Du kan modtage status på, om porten er åben eller lukket. Det er også muligt at lave tidsbestemte åbninger og lukninger eller forbinde det med den indbyggede vejrfunktion. Det er også muligt at stemme styre porten med Siri, Google Assistant, Alexa.

Tekniske spec attributer

FarveHvid
ModelHomee Brain

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)8.8
Pakkelængde (cm)8.8
Pakkevægt (kg)0.2
Pakkebredde (cm)8.8