Hortus, Enkeltlåge m. X-design, 100x75 cm, grå

  • Galvaniseret metal
  • Inkl. stolper, beslag, håndtag og lås
  • Passer til panelhegn m. X-design fra Hortus
  • B: 100 cm x H: 75 cm
<h2>Tilføj en låge til dit panelhegn og øg adgangen til haven</h2><p>Har du et panelhegn med X-design i toppen? Og mangler du en nem adgang til haven? Så får du her denne Hortus-låge, der har samme maskeopbygning og X-design i toppen som panelhegn med samme X-design. Lågen øger tilgangen til din have, og den gør, at du ikke behøves gå igennem huset for at komme ud fra haven – så slip for at slæbe skidt og snavs med ind i huset. Medfølgende til lågen leveres får 2 stolper med målene 4 x 6 x 150 cm, håndtag, lås, nøgler og 4 monteringsbeslag til panelhegnet. Enkeltlågen har en 40x40 mm profil, der matcher hegnet med samme design.<br><br>Denne Hortus-lågen er fremstillet i Ø5 mm jerntråd, som giver metallet en lang levetid og hårdfør overflade, der ikke så let bliver påvirket af skiftende vejrforhold og korrosion. Behandlingen af metallet gør også, at lågen er vedligeholdelsesfri. Lågen måler B: 100 cm x H: 75 cm. Ved opsætning af lågen skal afstanden mellem stolperne være mellem 106-110 cm. For korrekt montage af lågen bedes du følge samlevejledningen.</p>
Have & fritid / Havehegn & havelåger / Havelåger
1.309,95
1309.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Tilføj en låge til dit panelhegn og øg adgangen til haven

Har du et panelhegn med X-design i toppen? Og mangler du en nem adgang til haven? Så får du her denne Hortus-låge, der har samme maskeopbygning og X-design i toppen som panelhegn med samme X-design. Lågen øger tilgangen til din have, og den gør, at du ikke behøves gå igennem huset for at komme ud fra haven – så slip for at slæbe skidt og snavs med ind i huset. Medfølgende til lågen leveres får 2 stolper med målene 4 x 6 x 150 cm, håndtag, lås, nøgler og 4 monteringsbeslag til panelhegnet. Enkeltlågen har en 40x40 mm profil, der matcher hegnet med samme design.

Denne Hortus-lågen er fremstillet i Ø5 mm jerntråd, som giver metallet en lang levetid og hårdfør overflade, der ikke så let bliver påvirket af skiftende vejrforhold og korrosion. Behandlingen af metallet gør også, at lågen er vedligeholdelsesfri. Lågen måler B: 100 cm x H: 75 cm. Ved opsætning af lågen skal afstanden mellem stolperne være mellem 106-110 cm. For korrekt montage af lågen bedes du følge samlevejledningen.

Tekniske spec attributer

BehandlingGalvaniseret
Bredde100 cm
Højde75 cm
Maskestørrelse62,5 x 250 mm
MaterialeStål
ModelHortus
SortimentFair pris hver dag

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)128
Pakkelængde (cm)94
Pakkevægt (kg)16
Pakkebredde (cm)4