Intra Juvel, Køkkenvask m. 2 kummer, stål, 790x500 mm

  • Køkkenvask i børstet stål – med bakke/2 kummer i venstre side
  • Mål: 790 x 500 x 170 mm
  • Montering: nedfældning
  • Inkl. hanehul, vandlås, basket strainer og overløb
<h2>Køkkenvask i stål med 2 praktiske kummer</h2><p>En stålvask er det sikre valg til dit køkken. Du får en robust køkkenvask, der holder sig pæn i mange år, og det polerede stål er et rustfrit, hygiejnisk materiale, som er let at rengøre. Derudover tåler vasken også høje temperaturer, hvis du f.eks. hælder kogende vand i den. Vaskens stramme linjer og afrundede hjørner giver et moderne udtryk.<br><br>Denne køkkenvask fra Intra Juvel måler 790 x 500 mm og har to identiske kummer, hvilket er praktisk for dig, der gerne vil holde f.eks. rensning af grøntsager adskilt fra de andre ting, vasken bruges til i hverdagen. Kummerne måler 340 x 400 x 170 mm.</p><br><h2>Køkkenvask med basket strainer</h2><p>Køkkenvaskens bagkant har et hanehul til <a href="https://www.silvan.dk/bolig-moebler/koekken/koekkenarmaturer">montering af armatur</a>. Vasken er med overløb i den store kumme, og du skal derfor også være opmærksom på at vælge en bundventil med overløb, når vasken skal monteres.<br><br>Bundventilen er den del, der forbinder håndvasken med afløbet og vandlåsen. Bemærk, at der medfølger vandlås til denne model. Der medfølger også to strainere, som er med til at holde afløbet rent for madrester o.lign., og som er nemme at tage op og tømme efter opvask.</p><br><h2>En nedfældet køkkenvask er nem at montere</h2><p>Denne køkkenvask er en såkaldt nedfældningsvask. Det gør den let og økonomisk at montere, da du blot skal skære et passende hul i bordpladen og sænke vasken ned ovenfra. Når vasken er på plads, vil kanten (vaskeflangen) være hævet en smule og ligge ovenpå bordpladen, og overgangen mellem vask og bordplade bliver derfor ikke helt plan. Vær derfor opmærksom på at holde kanten rundt om vasken rengjort, så hygiejnen forbliver i top. Udskæringsmålene for denne køkkenvask er 770 x 480 mm, så vaskeflangerne og bagkanten er medregnet.</p>
Bolig & møbler / Køkken / Køkkenvaske
2.369,95
2369.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Køkkenvask i stål med 2 praktiske kummer

En stålvask er det sikre valg til dit køkken. Du får en robust køkkenvask, der holder sig pæn i mange år, og det polerede stål er et rustfrit, hygiejnisk materiale, som er let at rengøre. Derudover tåler vasken også høje temperaturer, hvis du f.eks. hælder kogende vand i den. Vaskens stramme linjer og afrundede hjørner giver et moderne udtryk.

Denne køkkenvask fra Intra Juvel måler 790 x 500 mm og har to identiske kummer, hvilket er praktisk for dig, der gerne vil holde f.eks. rensning af grøntsager adskilt fra de andre ting, vasken bruges til i hverdagen. Kummerne måler 340 x 400 x 170 mm.


Køkkenvask med basket strainer

Køkkenvaskens bagkant har et hanehul til montering af armatur. Vasken er med overløb i den store kumme, og du skal derfor også være opmærksom på at vælge en bundventil med overløb, når vasken skal monteres.

Bundventilen er den del, der forbinder håndvasken med afløbet og vandlåsen. Bemærk, at der medfølger vandlås til denne model. Der medfølger også to strainere, som er med til at holde afløbet rent for madrester o.lign., og som er nemme at tage op og tømme efter opvask.


En nedfældet køkkenvask er nem at montere

Denne køkkenvask er en såkaldt nedfældningsvask. Det gør den let og økonomisk at montere, da du blot skal skære et passende hul i bordpladen og sænke vasken ned ovenfra. Når vasken er på plads, vil kanten (vaskeflangen) være hævet en smule og ligge ovenpå bordpladen, og overgangen mellem vask og bordplade bliver derfor ikke helt plan. Vær derfor opmærksom på at holde kanten rundt om vasken rengjort, så hygiejnen forbliver i top. Udskæringsmålene for denne køkkenvask er 770 x 480 mm, så vaskeflangerne og bagkanten er medregnet.

Tekniske spec attributer

Dybde170 mm
FarveStål
Kummemål340 x 400 x 170 mm
MaterialeRustfrit stål
ModelUNE200
MonteringNedfældning
Udskæringsmål770 x 480 mm
Udvendige mål (mm)790 x 500 mm

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)22
Pakkelængde (cm)52
Pakkevægt (kg)4.2
Pakkebredde (cm)80