Modula, Platform/base til anhængerboks og cykeladapter, Re-Cargo

  • Platform til Re-Cargo- bagageboks og cykeladaptere
  • Måler B: 115 x D: 64 x H: 15 cm
  • Med tågelys, baglygter og 13 pol-stik
  • Maks. belastning: 60 kg
<h2>Re-Cargo platform – maks. belastning: 60 kg</h2><p>Med Re-Cargo-baseenheden fra Modula kan du bl.a. få monteret din Re-Cargo-bagageboks til bilen, så du er klar til køreferien eller weekendturen, eller du kan transportere dine cykler, hvis du tilkøber en <a href="https://www.silvan.dk/have-fritid/biler-cykler/bilpleje-biltilbehoer">Re-Cargo-cykeladapter</a>. Basen er flad, så det er også muligt at montere barnevognen, kørestolen eller plæneklipperen, hvis den f.eks. skal til reparation. Der er integreret tågelys og baglygter med 13 pol-stik.<br><br>Takket være platformens vippefunktion vil det være nemt for at dig at få adgang til bagagerummet, selvom bagageboksen er monteret på platformen. Du monterer blot platformen på bilens anhængertræk med det medfølgende monteringsværktøj. Vær opmærksom på at tjekke din bils maks. belastning på anhængertrækket. Husk at du ved brug af platformen skal have en ekstra nummerplade, der skal monteres på selve platformen.</p>
Have & fritid / Biler & cykler / Bilpleje & biltilbehør
2.599,95
2599.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Re-Cargo platform – maks. belastning: 60 kg

Med Re-Cargo-baseenheden fra Modula kan du bl.a. få monteret din Re-Cargo-bagageboks til bilen, så du er klar til køreferien eller weekendturen, eller du kan transportere dine cykler, hvis du tilkøber en Re-Cargo-cykeladapter. Basen er flad, så det er også muligt at montere barnevognen, kørestolen eller plæneklipperen, hvis den f.eks. skal til reparation. Der er integreret tågelys og baglygter med 13 pol-stik.

Takket være platformens vippefunktion vil det være nemt for at dig at få adgang til bagagerummet, selvom bagageboksen er monteret på platformen. Du monterer blot platformen på bilens anhængertræk med det medfølgende monteringsværktøj. Vær opmærksom på at tjekke din bils maks. belastning på anhængertrækket. Husk at du ved brug af platformen skal have en ekstra nummerplade, der skal monteres på selve platformen.

Tekniske spec attributer

Bredde115 cm
Dybde64 cm
FarveSort
Højde15 cm
Maks. belastning60 kg
ModelRe-Cargo

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15
Pakkelængde (cm)15
Pakkevægt (kg)17
Pakkebredde (cm)115