Kære kunde, vi opdaterer vores systemer mellem kl. 20:00 og 22:00. Du vil derfor kunne opleve tekniske udfordringer i dette tidsrum - Vi beklager ulejligheden.

Spar 400,00

Parasol, Carcans, grå, Ø300 cm

Fra d. 14/7-1/10

  • Grå
  • Med tilt
  • Skærmmål: Ø: 300 cm
  • Stokmål: Ø: 48 mm x H: 265 cm
<h2>Skygge er nu dejligt ‒ benyt en grå solparasol fra Park</h2><p>En parasol er en nødvendighed på enhver terrasse og uderum. Det er altid, når solen står højest, at du og familien skal spise frokost ‒ og så er det vigtigt at kunne sidde trygt i skyggen. Denne parasol er en flot stor model med målene H: 2,65 m x Ø: 3 m. Træskelettet er lavet af bøgetræ fra bæredygtig skovdrift. Pælen er 48 mm tyk.<br><br>Ved parasollens hoved forgrenes hele 8 arme, som holder stoffet udstrakt. Stoffet er lavet af polyester, og hvis du ønsker at give det en ekstra beskyttelse mod snavs og smuds, så kan vi anbefale denne <a href="https://www.silvan.dk/trip-trap-tekstil-protect-400-ml?id=2862-5906597">tekstil-imprægnering</a>. Husk at klappe parasollen sammen, når det blæser, så den ikke går i stykker. Garantien dækker ikke, hvis den går i stykker på grund af mislighold. Der medfølger ikke en <a href="https://www.silvan.dk/have-fritid/havemoebler/parasoller-foedder">parasolfod</a>.</p><br><h2>Opbevaring og vedligehold af din parasol</h2><p>Hvis parasollen bliver beskidt, så er der råd at hente. Benyt en svamp eller blød børste til forsigtigt at fjerne pletten med en mild sæbeblanding. Skyld derefter godt efter med vand. I tilfælde af skimmel/meldug, bør du benytte et middel mod dette. I forhold til vinteropbevaring bør du opbevare din parasol et tørt og ventileret sted, f.eks. en garage eller carport. Af hensyn til træet bør du ikke opbevare den et alt for varmt sted, f.eks. et fyrrum.</p>
Have & fritid / Havemøbler / Parasoller & fødder
999,95599,95
599.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Skygge er nu dejligt ‒ benyt en grå solparasol fra Park

En parasol er en nødvendighed på enhver terrasse og uderum. Det er altid, når solen står højest, at du og familien skal spise frokost ‒ og så er det vigtigt at kunne sidde trygt i skyggen. Denne parasol er en flot stor model med målene H: 2,65 m x Ø: 3 m. Træskelettet er lavet af bøgetræ fra bæredygtig skovdrift. Pælen er 48 mm tyk.

Ved parasollens hoved forgrenes hele 8 arme, som holder stoffet udstrakt. Stoffet er lavet af polyester, og hvis du ønsker at give det en ekstra beskyttelse mod snavs og smuds, så kan vi anbefale denne tekstil-imprægnering. Husk at klappe parasollen sammen, når det blæser, så den ikke går i stykker. Garantien dækker ikke, hvis den går i stykker på grund af mislighold. Der medfølger ikke en parasolfod.


Opbevaring og vedligehold af din parasol

Hvis parasollen bliver beskidt, så er der råd at hente. Benyt en svamp eller blød børste til forsigtigt at fjerne pletten med en mild sæbeblanding. Skyld derefter godt efter med vand. I tilfælde af skimmel/meldug, bør du benytte et middel mod dette. I forhold til vinteropbevaring bør du opbevare din parasol et tørt og ventileret sted, f.eks. en garage eller carport. Af hensyn til træet bør du ikke opbevare den et alt for varmt sted, f.eks. et fyrrum.

Tekniske spec attributer

Diameter300 cm
FarveGrå
Højde265 cm
MaterialePolyester og aluminium
ModelCarcans

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)17
Pakkelængde (cm)17
Pakkevægt (kg)10.6
Pakkebredde (cm)156