Kære kunde, vi opdaterer vores systemer mellem kl. 20:00 og 22:00. Du vil derfor kunne opleve tekniske udfordringer i dette tidsrum - Vi beklager ulejligheden.

Spar 250,00

Havestol, Parma, brun

Fra d. 14/7-1/10

  • Aluminium og polyester
  • Stabelbar
  • Kan rengøres med blød klud og sæbevand
  • B: 57 cm x H: 86 cm x D: 59 cm
<h2>Brun stabelbar havestol med flot rebflet</h2><p>Denne flotte og stilrene havestol fra Venture Design har et sort stel samt sæde og ryglæn i et brunt, slidstærkt reb, som giver den et elegant touch. Stolen, som vil kunne matches med de fleste udendørs spiseborde, vil med sit fine look tilføje et stilfuldt udtryk til dit udendørsområde. Sædet og ryglænet er fremstillet i polyester.<br><br>Da stellet er fremstillet i stål, anbefaler vi, at du forsøger at holde stolen tør – den kan nemlig ruste, hvis den udsættes for vand og fugt over længere tid. Til daglig pleje af stolen kan du blot anvende en blød klud og sæbevand. Stolen har en vægtkapacitet på 160 kg, og den måler B: 57 cm x H: 86 cm x D: 59 cm.</p>
Have & fritid / Havemøbler / Havestole
399,95149,95
149.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Brun stabelbar havestol med flot rebflet

Denne flotte og stilrene havestol fra Venture Design har et sort stel samt sæde og ryglæn i et brunt, slidstærkt reb, som giver den et elegant touch. Stolen, som vil kunne matches med de fleste udendørs spiseborde, vil med sit fine look tilføje et stilfuldt udtryk til dit udendørsområde. Sædet og ryglænet er fremstillet i polyester.

Da stellet er fremstillet i stål, anbefaler vi, at du forsøger at holde stolen tør – den kan nemlig ruste, hvis den udsættes for vand og fugt over længere tid. Til daglig pleje af stolen kan du blot anvende en blød klud og sæbevand. Stolen har en vægtkapacitet på 160 kg, og den måler B: 57 cm x H: 86 cm x D: 59 cm.

Tekniske spec attributer

Bredde57 cm
Dybde59 cm
FarveBrun
Højde86 cm
MaterialeAluminium og polyester
ModelLindos

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)90
Pakkelængde (cm)57
Pakkevægt (kg)3.9
Pakkebredde (cm)60