Lampepudsergræs, Pennisetum Rubrum, Ø17 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 17 cm
<h2>Prydstaude med rød-brunlige cylinderformede akser</h2><p>Lampepudsergræs er en nydelig prydstaude – den består af smalle røde og brunlige balde, som vil blomstre fra juli til september. Dens flotte lyse aks vil sveje smukt i vinden, og de vil tilføje en dejlig varme til haven. Den er tuedannende, og derfor bør du plante den i enten bed eller krukke. Prydgræsset er 1 årig og ikke vinterhårdfør.<br><br>Du bør vande græsset regelmæssigt, og ved ca. hver tredje gang skal du også gerne tilføje gødning i vækstperioden. Lampepudsegræs er ikke særlig vinterhårdfør. Den kan godt overleve en mild vinter, men det er bedst at behandle den som frostfølsom.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
149,95
149.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Prydstaude med rød-brunlige cylinderformede akser

Lampepudsergræs er en nydelig prydstaude – den består af smalle røde og brunlige balde, som vil blomstre fra juli til september. Dens flotte lyse aks vil sveje smukt i vinden, og de vil tilføje en dejlig varme til haven. Den er tuedannende, og derfor bør du plante den i enten bed eller krukke. Prydgræsset er 1 årig og ikke vinterhårdfør.

Du bør vande græsset regelmæssigt, og ved ca. hver tredje gang skal du også gerne tilføje gødning i vækstperioden. Lampepudsegræs er ikke særlig vinterhårdfør. Den kan godt overleve en mild vinter, men det er bedst at behandle den som frostfølsom.

Tekniske spec attributer

Diameter17 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
Højde40-45 cm
PlaceringSolrigt
VandingRegelmæssigt
JordVeldrænet havejord
SortPennisetum rubrum
Varenummer7300#9862776

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)48
Pakkelængde (cm)25
Pakkevægt (kg)0.3
Pakkebredde (cm)25