Petunia, Petunia hybrid surfinia, Ø21 cm

  • Placeres solrigt
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver anden vanding i vækstperioden
  • Ø: 21 cm
<h2>Enkel petunia, som blomstrer hele sommeren</h2><p>Denne petunia er en klassisk og smuk haveplante, som er god til bede, krukker og altankasser. Sommerblomsten har grønne blade, som er ovale til lancetformede, og de danner en frodig baggrund til blomsterne, der er store og tragtformede. Petunia hybrid surfinia blomstrer fra forår til efterår. Blomsten tåler ikke frost.<br><br>Denne petunia trives bedst med en solrig placering – gerne i direkte sollys – og den skal udplantes i veldrænet havejord. Derudover har planten bedst af regelmæssig vanding, så jorden holdes fugtig, og du kan med fordel gøde den ved hver anden vanding i vækstperioden.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
119,95
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Enkel petunia, som blomstrer hele sommeren

Denne petunia er en klassisk og smuk haveplante, som er god til bede, krukker og altankasser. Sommerblomsten har grønne blade, som er ovale til lancetformede, og de danner en frodig baggrund til blomsterne, der er store og tragtformede. Petunia hybrid surfinia blomstrer fra forår til efterår. Blomsten tåler ikke frost.

Denne petunia trives bedst med en solrig placering – gerne i direkte sollys – og den skal udplantes i veldrænet havejord. Derudover har planten bedst af regelmæssig vanding, så jorden holdes fugtig, og du kan med fordel gøde den ved hver anden vanding i vækstperioden.

Tekniske spec attributer

Diameter21 cm
GødningHver anden vanding i vækstperioden
Højde30 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSolrigt
SortPetunia hybrid surfinia
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9863392

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)28
Pakkevægt (kg)2.3
Pakkebredde (cm)28