Spray-grunder til aluminium, 400 ml

  • Grundbehandling til aluminium, der skal behandles med PlastiKote-spraymaling
  • Brug den f.eks. på cykelstel, billedrammer og modelfly
  • Forvent et ensartet og jævnt lag ‒ et produkt fra Borup
  • Forbedrer vedhæftningen og påføringen af den efterfølgende spraymaling
<h2>Grundbehandling til overflader af aluminium</h2><p>Har du planer om at male med PlastiKote-spraymaling? Så er det en god idé at starte med en grunder, også kaldet en primer. Denne grunder er udviklet til særlig god vedhæftning på aluminium. Mange ting er lavet af aluminium, herunder stellet på din cykel, vaser, lyseholdere og modelfly. Du har måske noget aluminium, som trænger til en kærlig hånd efter års brug, eller også synes du bare, at det kunne være flot med en ny farve.</p><br><h2>Dét skal du vide om grunderen</h2><p>Det er en rigtig god idé at placere nogle <a href="https://www.silvan.dk/search?searchterm=afd%C3%A6kningspap">afdækningsmaterialer</a> under og rundt om det, du skal male. Herefter sprayer du med ca. 20-30 cm afstand i flydende bevægelser. Når laget er tørt, tilføjer du den farve spraymaling fra PlastiKote, som du ønsker. Når det eller de lag er tørre, kan du efterfølgende give et lag <a href="https://www.silvan.dk/plasti-kote-metal-sealer-farveloes-04-ltr?id=2861-5013803">universal-lak</a>. Hvis du f.eks. maler din cykel, gør lakken overfladen benzin- og vejrbestandig. Lakken minimerer også sandsynligheden for ridser.</p>
Maling & tapet / Maling / Spraymaling
119,95 pr. ds
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Grundbehandling til overflader af aluminium

Har du planer om at male med PlastiKote-spraymaling? Så er det en god idé at starte med en grunder, også kaldet en primer. Denne grunder er udviklet til særlig god vedhæftning på aluminium. Mange ting er lavet af aluminium, herunder stellet på din cykel, vaser, lyseholdere og modelfly. Du har måske noget aluminium, som trænger til en kærlig hånd efter års brug, eller også synes du bare, at det kunne være flot med en ny farve.


Dét skal du vide om grunderen

Det er en rigtig god idé at placere nogle afdækningsmaterialer under og rundt om det, du skal male. Herefter sprayer du med ca. 20-30 cm afstand i flydende bevægelser. Når laget er tørt, tilføjer du den farve spraymaling fra PlastiKote, som du ønsker. Når det eller de lag er tørre, kan du efterfølgende give et lag universal-lak. Hvis du f.eks. maler din cykel, gør lakken overfladen benzin- og vejrbestandig. Lakken minimerer også sandsynligheden for ridser.

Tekniske spec attributer

AnvendelsesområdeInde og ude
Kan tonesNej
FarveAluminium
Liter0,4 ltr
Skal tonesNej
Maksimum rækkeevne5
Minimum rækkeevne4
Størrelse400 ml

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)20
Pakkelængde (cm)6.5
Pakkevægt (kg)0.4
Pakkebredde (cm)6.5