Spray-grunder til plastik, 400 ml

  • Grunder/primer fra PlastiKote-serien beregnet til plastikmaterialer
  • Produkt fra Borup. Brug produktet, inden du tilføjer spraymalingen
  • Ideel grundbehandling til f.eks. havemøbler og potter af plastik
  • Forbedrer vedhæftning og hjælper til et jævnt lag af den efterfølgende maling
<h2>Opfrisk dine almindelige husholdningsprodukter af plastik</h2><p>Denne primer er beregnet til at forbedre vedhæftningen af spraymaling fra Borups PlastiKote-serie, når denne benyttes på plastikprodukter. F.eks. almindelige husholdningsprodukter, såsom havemøbler, potter, husholdningsapparater med mere. Spraymalingen giver et ensartet jævnt lag, der forbedrer vedhæftningen og påføringen af den efterfølgende maling. Der er 400 ml i én flaske, hvilket svarer til ca. 1-2 m2. Det er en god idé at benytte <a href="https://www.silvan.dk/search?searchterm=afd%C3%A6kningspap">afdækningsmaterialer</a>, inden du går i gang.<br><br>Spray med ca. 20-30 cm afstand fra emner, du vil male ‒ så får du det bedste resultat. Og det må jo siges at være målet. Emnet skal naturligvis også være både rent og tørt, når du påbegynder arbejdet. Efterfølgende kan du male med en af spraymalingerne fra PlastiKote-serien. Der findes mange varianter.</p>
Maling & tapet / Maling / Spraymaling
119,95 pr. ds
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Opfrisk dine almindelige husholdningsprodukter af plastik

Denne primer er beregnet til at forbedre vedhæftningen af spraymaling fra Borups PlastiKote-serie, når denne benyttes på plastikprodukter. F.eks. almindelige husholdningsprodukter, såsom havemøbler, potter, husholdningsapparater med mere. Spraymalingen giver et ensartet jævnt lag, der forbedrer vedhæftningen og påføringen af den efterfølgende maling. Der er 400 ml i én flaske, hvilket svarer til ca. 1-2 m2. Det er en god idé at benytte afdækningsmaterialer, inden du går i gang.

Spray med ca. 20-30 cm afstand fra emner, du vil male ‒ så får du det bedste resultat. Og det må jo siges at være målet. Emnet skal naturligvis også være både rent og tørt, når du påbegynder arbejdet. Efterfølgende kan du male med en af spraymalingerne fra PlastiKote-serien. Der findes mange varianter.

Tekniske spec attributer

Kan tonesNej
FarvePrimer Plastik
Liter0,4 ltr
Skal tonesNej
Maksimum rækkeevne4
Minimum rækkeevne3
Størrelse400 ml

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)20
Pakkelængde (cm)6.5
Pakkevægt (kg)0.4
Pakkebredde (cm)6.5