Plastmo Plast, Brøndkrave, Ø75/150 mm, grafit

  • Afslutning til nedløbsrør – monteres over cementkloakrør
  • Bruges til nedløbsrør, der måler Ø75/150 mm
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Afslutter dit nedløbsrør på en flot måde</h2><p>Ved at implementere et tagrendesystem rundt om dit hus? Her finder du den perfekte afslutning af dit nedløbsrør, som flot leder regnvandet ned i kloaksystemet. Du får her en brøndkrave, der skal monteres på et nedløbsrør, som måler Ø75 mm, og over et cementkloakrør, der måler Ø150 mm. Med denne brøndkrave får du ledt vandet væk, så det ikke falder ud over det hele – for det bliver ledt væk fra tagrenden og ned i kloakken, uden at skabe genere. Brøndkraven passer til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem i grafit.<br><br>Denne brøndkrave kommer i farven grafit, og den er fremstillet af PVC. Materialet kan klare al slags vejr, der ikke vil blive påvirket af saltholdig luft eller luftforurening, samt den tåler temperatursvingninger og snebelastning. Derfor kan du bruge denne brøndkrave, uanset hvor du bor. Du kan opnå en flot og diskret samling af dit tagrendesystem ved at bruge <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a> under hele processen, for at få det flotteste slutresultat.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
57,95
57.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Afslutter dit nedløbsrør på en flot måde

Ved at implementere et tagrendesystem rundt om dit hus? Her finder du den perfekte afslutning af dit nedløbsrør, som flot leder regnvandet ned i kloaksystemet. Du får her en brøndkrave, der skal monteres på et nedløbsrør, som måler Ø75 mm, og over et cementkloakrør, der måler Ø150 mm. Med denne brøndkrave får du ledt vandet væk, så det ikke falder ud over det hele – for det bliver ledt væk fra tagrenden og ned i kloakken, uden at skabe genere. Brøndkraven passer til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem i grafit.

Denne brøndkrave kommer i farven grafit, og den er fremstillet af PVC. Materialet kan klare al slags vejr, der ikke vil blive påvirket af saltholdig luft eller luftforurening, samt den tåler temperatursvingninger og snebelastning. Derfor kan du bruge denne brøndkrave, uanset hvor du bor. Du kan opnå en flot og diskret samling af dit tagrendesystem ved at bruge Plastmos tagrendelim til plast under hele processen, for at få det flotteste slutresultat.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

DiameterØ75/150 mm
FarveGrafit
MaterialePVC
Varenummer9200#1745918

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15
Pakkelængde (cm)6
Pakkevægt (kg)0.265
Pakkebredde (cm)15