Plastmo Plast, Nedførsel m/buk, grå

  • Giver overgang mellem nedløbsrør og brøndkrave
  • Med buk
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Nedførsel til nedløb og brønd</h2><p>Har du et nyt tagrendesystem, som du skal i gang med at montere? Så husk alle delene inden du starter opsætningen. Du får her denne nedførsel med buk, som muliggør at lede vandet sikkert og effektivt væk fra væggen og ned i dit afløb, hvis det ikke er placeret lige nedenfor nedløbsrøret. Derudover kommer nedførslen i farven grå og er fremstillet af PVC. Det betyder, at materialet kan modstå luftforurening, ekstremt lave temperaturer, solens UV-stråler og saltvandståger i kystområder – og kan holde i mange år.<br><br>Nedførslen her findes i forskellige størrelser, så vær opmærksom på, at du vælger den rigtige størrelse til dit tagrendesystem. Du monterer nedførslen på bunden af dit nedløbsrør. For at opnå flot slutresultat med diskrete og tætte samlinger, anbefaler vi, at du samler hele dit tagrendesystem fra Plastmo med <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">tagrendelim til plast</a>.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Diameter
84,95
84.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Nedførsel til nedløb og brønd

Har du et nyt tagrendesystem, som du skal i gang med at montere? Så husk alle delene inden du starter opsætningen. Du får her denne nedførsel med buk, som muliggør at lede vandet sikkert og effektivt væk fra væggen og ned i dit afløb, hvis det ikke er placeret lige nedenfor nedløbsrøret. Derudover kommer nedførslen i farven grå og er fremstillet af PVC. Det betyder, at materialet kan modstå luftforurening, ekstremt lave temperaturer, solens UV-stråler og saltvandståger i kystområder – og kan holde i mange år.

Nedførslen her findes i forskellige størrelser, så vær opmærksom på, at du vælger den rigtige størrelse til dit tagrendesystem. Du monterer nedførslen på bunden af dit nedløbsrør. For at opnå flot slutresultat med diskrete og tætte samlinger, anbefaler vi, at du samler hele dit tagrendesystem fra Plastmo med tagrendelim til plast.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter90 mm
FarveGrå
MaterialePVC
Varenummer9200#1093723

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)8
Pakkelængde (cm)33
Pakkevægt (kg)0.298
Pakkebredde (cm)13