Plastmo Plast, Tudstykke, Ø75 mm, brun

  • Danner overgang fra din tagrende til dit nedløbsrør
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
  • Ø: 75 mm
<h2>Giver en stabil overgang fra tagrende til nedløbsrør</h2><p>Her får du et tudstykke til din Plastmo-tagrende, der sammen med en bøjning, danner en overgang fra tagrenden til nedløbsrøret. Overgangen, som tudstykket skaber, gør også, at regnvandet bliver ledt ned i dit nedløbsrør og ned i kloakken. Tudstykket passer til tagrender i brun fra Plastmo, som måler Ø75 mm. Skal du montere tudstykket direkte på nedløbssystemet, skal du anvende rørsamlemuffe, så de bliver koblet sammen. Hvis dit hus har geringer hele vejen rundt, skal du anvende ekspansionstudstykker ved alle nedløb, så tagrenden bevæger sig i takt med temperaturændringer.<br><br>Tudstykket er fremstillet af PVC og er i farven brun. Derfor får du et materiale, som er modstandsdygtig over for al slags vejr. Derfor kan du, uanset hvor du bor, montere dette tudstykke, da det ikke bliver påvirket af saltholdigluft eller luftforurening – derudover tåler det også ekstremt lave temperaturer, samt store mængder af is og sne. Hvis du ønsker en afslutning med diskrete og tætte samlinger, så anbefaler vi, at du anvender <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a>.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Passer til
129,95
129.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Giver en stabil overgang fra tagrende til nedløbsrør

Her får du et tudstykke til din Plastmo-tagrende, der sammen med en bøjning, danner en overgang fra tagrenden til nedløbsrøret. Overgangen, som tudstykket skaber, gør også, at regnvandet bliver ledt ned i dit nedløbsrør og ned i kloakken. Tudstykket passer til tagrender i brun fra Plastmo, som måler Ø75 mm. Skal du montere tudstykket direkte på nedløbssystemet, skal du anvende rørsamlemuffe, så de bliver koblet sammen. Hvis dit hus har geringer hele vejen rundt, skal du anvende ekspansionstudstykker ved alle nedløb, så tagrenden bevæger sig i takt med temperaturændringer.

Tudstykket er fremstillet af PVC og er i farven brun. Derfor får du et materiale, som er modstandsdygtig over for al slags vejr. Derfor kan du, uanset hvor du bor, montere dette tudstykke, da det ikke bliver påvirket af saltholdigluft eller luftforurening – derudover tåler det også ekstremt lave temperaturer, samt store mængder af is og sne. Hvis du ønsker en afslutning med diskrete og tætte samlinger, så anbefaler vi, at du anvender Plastmos tagrendelim til plast.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Bredde110 mm
DiameterØ75 mm
Dybde105 mm
FarveBrun
MaterialePVC
Passer tilTagrende str. 10
Varenummer9200#2231967

Mål attributer