Plastmo Retro Zink, Gering til udvendige hjørner, 90°

  • Til samling af tagrender på udvendige hjørner på 90°
  • Findes også til indvendige hjørner
  • Passer til Plastmo Retro Zink tagrendesystem
  • 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Gering til udvendige hjørner på ”Retro Zink”-tagrendesystemet</h2><p>Er du i gang med at kigge efter geringer til ”Plastmo Retro Zink”-tagrendesystemet? Så kan du her finde en gering, som du skal bruge til udvendige hjørner, der har en vinkel på 90°. Derudover passer denne gering sammen med ”Plastmo Retro Zink”-tagrendesystemet. Og du vil opdage, at du kan have ind- og udvendige hjørner, og derfor er det ekstrem vigtigt, at du inden montering får på plads, hvilke som du skal bruge.<br><br>Denne gering er produceret af massiv titanzink. Derfor vil du, uanset hvor du bor, kunne bruge denne til dit tagrendesystem, da materialet kan tåle al slags vejr – men levetiden vil ved Vestkysten blive forkortet. Du vil også opleve, at materialet igennem tiden vil få en grålig mat patina. Du kan anvende <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-metal?id=9400-5360695">Plastmos tagrendelim til metal</a> til monteringen. OBS! Vær opmærksom på, om du må opsætte zink i din kommune.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
289,95
289.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Gering til udvendige hjørner på ”Retro Zink”-tagrendesystemet

Er du i gang med at kigge efter geringer til ”Plastmo Retro Zink”-tagrendesystemet? Så kan du her finde en gering, som du skal bruge til udvendige hjørner, der har en vinkel på 90°. Derudover passer denne gering sammen med ”Plastmo Retro Zink”-tagrendesystemet. Og du vil opdage, at du kan have ind- og udvendige hjørner, og derfor er det ekstrem vigtigt, at du inden montering får på plads, hvilke som du skal bruge.

Denne gering er produceret af massiv titanzink. Derfor vil du, uanset hvor du bor, kunne bruge denne til dit tagrendesystem, da materialet kan tåle al slags vejr – men levetiden vil ved Vestkysten blive forkortet. Du vil også opleve, at materialet igennem tiden vil få en grålig mat patina. Du kan anvende Plastmos tagrendelim til metal til monteringen. OBS! Vær opmærksom på, om du må opsætte zink i din kommune.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Bredde310 mm
Diameter280 mm
Dybde90 mm
FarveZink
Grader90°
MaterialeTitanzink
Varenummer9400#5353548

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)31
Pakkelængde (cm)9
Pakkevægt (kg)0.635
Pakkebredde (cm)31