Plus Bergen, Enkeltlåge, natur

  • Trykimprægneret nåletræ
  • FSC®-mærket
  • Inkl. lågebeslag
  • Færdigsamlet mål: B: 100 cm – findes i forskellige højder
<h2>Klassisk naturfarvet enkeltlåge til ”Plus Bergen”-hegnserie</h2><p>Er du på udkig efter en låge til din hegnløsning? Så finder du her denne narturfarvede enkeltlåge inkl. monteringsbeslag, der passer til ”Plus Bergen”-hegnserie, som vil blende ind med hegnet. Det skyldes, at hegnets klassiske og enkle design bliver videreført til lågen, så du vil opnå et mere harmonisk og fuldendt udtryk. Enkeltlågen måler B: 100 cm, og den fås i forskellige højder – du skal sikre dig, at du får den rigtige model til din hegnløsning.<br><br>”Plus Bergen”-enkeltlågen er <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/fsc-maerket">FSC®</a>-mærket, og den er fremstillet af trykimprægneret fyr/gran med klasse AB. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Lågen er samlet med rustfrie slagskruer. Den omlimet lågeramme måler 44x90 mm / 44x70 mm. Lamellerne er riflet, og de måler 7x94 mm, mens skråstiverne måler 20x70 mm.</p (>
Have & fritid / Havehegn & havelåger / Havelåger
Højde
1.559,95
1559.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Klassisk naturfarvet enkeltlåge til ”Plus Bergen”-hegnserie

Er du på udkig efter en låge til din hegnløsning? Så finder du her denne narturfarvede enkeltlåge inkl. monteringsbeslag, der passer til ”Plus Bergen”-hegnserie, som vil blende ind med hegnet. Det skyldes, at hegnets klassiske og enkle design bliver videreført til lågen, så du vil opnå et mere harmonisk og fuldendt udtryk. Enkeltlågen måler B: 100 cm, og den fås i forskellige højder – du skal sikre dig, at du får den rigtige model til din hegnløsning.

”Plus Bergen”-enkeltlågen er FSC®-mærket, og den er fremstillet af trykimprægneret fyr/gran med klasse AB. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Lågen er samlet med rustfrie slagskruer. Den omlimet lågeramme måler 44x90 mm / 44x70 mm. Lamellerne er riflet, og de måler 7x94 mm, mens skråstiverne måler 20x70 mm.

Tekniske spec attributer

Bredde100 cm
CertificeringFSC®
FarveNatur
Højde150 cm
ImprægneringTrykimprægneret
MaterialeNåletræ
ModelBergen
Passer til"Plus Bergen"-hegnserie

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)150
Pakkelængde (cm)4.5
Pakkevægt (kg)16.9
Pakkebredde (cm)100