Plus Country, Bred enkeltlåge, 150x98 cm, sort

  • Fungicidbehandlet og grundmalet nåletræ
  • FSC®-mærket
  • Ekskl. lågebeslag
  • Færdigsamlet mål: B: 150 cm x H: 98 cm
<h2>Bred låge i sort til ”Plus Country”-hegnserie</h2><p>Er du på udkig efter en flotte og stilrene brede låge til din hegnløsning? Så kan du her finde denne brede låge i sort, der passer sammen med ”Plus Country”-hegnserie i sort. På den måde vil du sikre, at hegnet og lågen har samme stil og vil blende godt ind med hinanden. Det yderst diskrete og stilrene design fortsætter, og det vil skabe en rolig og harmonisk atmosfære i uderummet. Målene på denne brede låge er B: 150 cm x H: 98 cm, og den leveres ekskl. lågebeslag.<br><br>Denne brede ”Plus Country”-låge er <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/fsc-maerket">FSC®</a>-mærket, og den er fremstillet af fungicidbehandlet fyr/gran. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Lågen er grundmalet sort RAL 9005, og det er samlet med rustfrie slagskruer og dykkere. Lågerammen er omlimmet og måler 44 mm x 90 mm, hvor stavene måler 16 mm x 68 mm, og afstanden mellem stavene er ca. 4 cm. Skråstiverne måler 12 mm x 68 mm.</p>
Have & fritid / Havehegn & havelåger / Havelåger
949,95
949.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Bred låge i sort til ”Plus Country”-hegnserie

Er du på udkig efter en flotte og stilrene brede låge til din hegnløsning? Så kan du her finde denne brede låge i sort, der passer sammen med ”Plus Country”-hegnserie i sort. På den måde vil du sikre, at hegnet og lågen har samme stil og vil blende godt ind med hinanden. Det yderst diskrete og stilrene design fortsætter, og det vil skabe en rolig og harmonisk atmosfære i uderummet. Målene på denne brede låge er B: 150 cm x H: 98 cm, og den leveres ekskl. lågebeslag.

Denne brede ”Plus Country”-låge er FSC®-mærket, og den er fremstillet af fungicidbehandlet fyr/gran. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Lågen er grundmalet sort RAL 9005, og det er samlet med rustfrie slagskruer og dykkere. Lågerammen er omlimmet og måler 44 mm x 90 mm, hvor stavene måler 16 mm x 68 mm, og afstanden mellem stavene er ca. 4 cm. Skråstiverne måler 12 mm x 68 mm.

Tekniske spec attributer

Bredde150 cm
CertificeringFSC®
FarveSort
Højde98 cm
ImprægneringFungicidbehandlet
MaterialeNåletræ
ModelCountry
OverfladeGrundmalet
Passer til"Plus Country"-hegnserie

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)35
Pakkelængde (cm)150
Pakkebredde (cm)4.4

Vejledninger

Plus_Frirum.pdf