Plus Decora, Enkeltlåge, hvid

  • Fungicidbehandlet og grundmalet fyr/gran
  • FSC®-mærket
  • Ekskl. lågebeslag
  • Færdigsamlet mål: B: 100 cm – findes i forskellige højder
<h2>Hvid enkeltlåge til ”Plus Decora”-hegnserie</h2><p>På jagt efter en låge til din hegnløsning? Så finder du her denne hvide enkeltlåge, der passer til ”Plus Decora”-hegnserie i hvid. På den måde sikrer du, at hegnet og lågen har samme stil og vil blende ind med hinanden, da hegnets tætte lameller og luftige top går igen til enkeltlågen. Det rolige og imødekommende design bliver videreført, så du bibeholder et flot og harmonisk helhedsudtryk. Enkeltlågen findes i forskellige størrelser, så du skal sikre dig fra start, hvilken model som passer til dit projekt – fælles for lågerne er, at de måler B: 100 cm. Lågebeslag medfølger ikke.<br><br>”Plus Decora”-enkeltlågen er <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/fsc-maerket">FSC®</a>-mærket, og den er udført i fungicidbehandlet fyr/gran. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Lågen er grundmalet hvid RAL 9010, og den er samlet med rustfrie slagskruer. Den omlimet sideramme måler 34x90 mm, og top-/bundrammen måler 34x68 mm. Beklædningen måler 12x68 mm, mens stavene måler 12x32 mm, og skråstiverne måler: 11x68 mm.</p>
Have & fritid / Havehegn & havelåger / Havelåger
Højde
1.179,95
1179.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Hvid enkeltlåge til ”Plus Decora”-hegnserie

På jagt efter en låge til din hegnløsning? Så finder du her denne hvide enkeltlåge, der passer til ”Plus Decora”-hegnserie i hvid. På den måde sikrer du, at hegnet og lågen har samme stil og vil blende ind med hinanden, da hegnets tætte lameller og luftige top går igen til enkeltlågen. Det rolige og imødekommende design bliver videreført, så du bibeholder et flot og harmonisk helhedsudtryk. Enkeltlågen findes i forskellige størrelser, så du skal sikre dig fra start, hvilken model som passer til dit projekt – fælles for lågerne er, at de måler B: 100 cm. Lågebeslag medfølger ikke.

”Plus Decora”-enkeltlågen er FSC®-mærket, og den er udført i fungicidbehandlet fyr/gran. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Lågen er grundmalet hvid RAL 9010, og den er samlet med rustfrie slagskruer. Den omlimet sideramme måler 34x90 mm, og top-/bundrammen måler 34x68 mm. Beklædningen måler 12x68 mm, mens stavene måler 12x32 mm, og skråstiverne måler: 11x68 mm.

Tekniske spec attributer

Bredde100 cm
CertificeringFSC®
FarveHvid
Højde95 cm
ImprægneringFungicidbehandlet
MaterialeNåletræ
ModelDecora
OverfladeGrundmalet
Passer til"Plus Decora"-hegnserie

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)183
Pakkelængde (cm)100
Pakkevægt (kg)10
Pakkebredde (cm)95