Plus Rom, Enkeltlåge, 100x75 cm, natur

  • Trykimprægneret fyr/gran
  • FSC®-mærket
  • Ekskl. lågebeslag
  • Færdigsamlet mål: B: 100 cm x H: 75 cm
<h2>Enkeltlåge i naturfarve med åben design</h2><p>På udkig efter en låge til din hegnløsning? Så finder du her denne enkeltlåge i naturfarve, der passer til ”Plus Rom”-hegnserie. På den måde sikrer du, at hegnet og lågen har samme stil, og de vil blende ind med hinanden. Hegnets flotte kryds bliver videregivet til enkeltlågen, som vil sikre, at du får et harmonisk og fuldendt udtryk mellem lågen og hegnet. Enkeltlågen måler B: 100 cm x H: 75 cm, og den leveres ekskl. lågebeslag.<br><br>”Plus Rom”-enkeltlågen er <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/fsc-maerket">FSC®</a>-mærket og fremstillet af trykimprægneret fyr/gran med klasse AB. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Rammen måler 44x90 mm, mens stavene/krydset 44x44 mm.</p>
Have & fritid / Havehegn & havelåger / Havelåger
449,95
449.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Enkeltlåge i naturfarve med åben design

På udkig efter en låge til din hegnløsning? Så finder du her denne enkeltlåge i naturfarve, der passer til ”Plus Rom”-hegnserie. På den måde sikrer du, at hegnet og lågen har samme stil, og de vil blende ind med hinanden. Hegnets flotte kryds bliver videregivet til enkeltlågen, som vil sikre, at du får et harmonisk og fuldendt udtryk mellem lågen og hegnet. Enkeltlågen måler B: 100 cm x H: 75 cm, og den leveres ekskl. lågebeslag.

”Plus Rom”-enkeltlågen er FSC®-mærket og fremstillet af trykimprægneret fyr/gran med klasse AB. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Rammen måler 44x90 mm, mens stavene/krydset 44x44 mm.

Tekniske spec attributer

Bredde100 cm
CertificeringFSC®
FarveNatur
Højde75 cm
ImprægneringTrykimprægneret
MaterialeNåletræ
ModelRom
Passer til"Plus Rom"-hegnserie

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)12
Pakkelængde (cm)100
Pakkevægt (kg)8
Pakkebredde (cm)4.5

Vejledninger

Plus_Frirum.pdf