Plus Skagen Lux, Bred enkeltlåge, hvid

  • Fungicidbehandlet og grundmalet nåletræ
  • FSC®-mærket
  • Ekskl. lågebeslag
  • Færdigsamlet mål: B: 150 cm – findes i forskellige højder
<h2>Bred låge med landlig idyl og sommerhus stemning</h2><p>På udkig efter en låge til din hegnløsning? Så finder du her denne brede låge i hvid, der passer til ”Plus Skagen Lux”-hegnserie. På den måde sikrer du, at hegnet og lågen har samme stil, og de vil blende ind med hinanden. Hegnets gedigne design, der minder om et klassisk, dansk stakit, bliver videreført til lågen, som vil sikre, at du får et harmonisk og fuldendt udtryk mellem lågen og hegnet – på den måde bliver den landlige idyl og sommerhus stemning videreført. Denne brede låge måler B: 150 cm, og den findes i forskellige højder, så du skal sikre dig fra start, hvilken model som passer til dit projekt.<br><br>Denne brede ”Plus Skagen Lux”-låge er <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/fsc-maerket">FSC®</a>-mærket og udført af fungicidbehandlet fyr/gran. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Hegnet er grundmalet hvid RAL 9010, og det er samlet med rustfrie slagsskruer. Den leveres ekskl. lågebeslag. Stavene måler 21x55 mm, og afstanden mellem stavene er ca. 38 mm. Revlerne måler 21x70 mm, og skråstiverne måler 21x70 mm.</p>
Have & fritid / Havehegn & havelåger / Havelåger
Højde
719,95
719.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Bred låge med landlig idyl og sommerhus stemning

På udkig efter en låge til din hegnløsning? Så finder du her denne brede låge i hvid, der passer til ”Plus Skagen Lux”-hegnserie. På den måde sikrer du, at hegnet og lågen har samme stil, og de vil blende ind med hinanden. Hegnets gedigne design, der minder om et klassisk, dansk stakit, bliver videreført til lågen, som vil sikre, at du får et harmonisk og fuldendt udtryk mellem lågen og hegnet – på den måde bliver den landlige idyl og sommerhus stemning videreført. Denne brede låge måler B: 150 cm, og den findes i forskellige højder, så du skal sikre dig fra start, hvilken model som passer til dit projekt.

Denne brede ”Plus Skagen Lux”-låge er FSC®-mærket og udført af fungicidbehandlet fyr/gran. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Hegnet er grundmalet hvid RAL 9010, og det er samlet med rustfrie slagsskruer. Den leveres ekskl. lågebeslag. Stavene måler 21x55 mm, og afstanden mellem stavene er ca. 38 mm. Revlerne måler 21x70 mm, og skråstiverne måler 21x70 mm.

Tekniske spec attributer

Bredde150 cm
CertificeringFSC®
FarveHvid
Højde80 cm
ImprægneringFungicidbehandlet
MaterialeNåletræ
ModelSkagen Lux
OverfladeGrundmalet
Passer til"Plus Skagen Lux"-hegnserie

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)12
Pakkelængde (cm)150
Pakkebredde (cm)4.2

Vejledninger

Plus_Frirum.pdf