Sirius, LED-fyrfadslys, Lone, 4 stk.

  • Tilføjer hyggelig stemning til hjemmet
  • Ekskl. fjernbetjening
  • Bruger 4 x CR2032-batteri (inkl.)
  • H: 4,5 cm x Ø: 3,5 cm
<h2>Klassiske fyrfadslys med LED fra Sirius</h2><p>Med Lone LED-fyrfadslys fra Sirius får du det bedste fra to verdener. Du får nemlig både den hyggelige stemning fra levende lys, og det praktiske element fra LED og batteridrevet lys. Med LED-fyrfadslys slipper du samtidigt for sod, der ikke er godt for hverken indeklimaet eller dig. Lysene har form og størrelse som klassiske fyrfadslys. Du kan derfor bruge dem i alle dine yndlingslysestager. Der er mange fordele ved fyrfadslys med batteri og LED. Du undgår bl.a. brandfaren, som du naturligt får ved traditionelle lys. Derudover kan du sagtnes have lys tændt, uden frygten for, at børn eller andre nysgerrige sjæle får fat i dem.</p><br><h2>Spar på batteriet med den smarte timer</h2><p>Lone fyrfadslysene fra Sirius kan også bruges sammen med <a href="https://www.silvan.dk/sirius-fjerbetjening-til-udvalgte-serier?id=2682-1921235">fjernbetjeningen fra Sirius</a>. Med den får du mulighed for at tænde og slukke lysene på afstand. Og du kan også indstille dem med en timer på 2, 4, 6 eller 8 timer. På den måde skal du ikke huske på at slukke lysene, og du sparer derfor lidt på batteriet. Timeren er også rigtig brugbar, hvis du og familien f.eks. ikke er hjemme en aften eller nogle dage. Her kan du nemlig sætte timeren til, så lysene tænder og slukker automatisk. På den måde ser det ud til, at der er nogen hjemme, og det kan være med til at afskrække evt. ubudne gæster.</p>
Bolig & møbler / Indretning / Lys og lanterner
79,95
79.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Klassiske fyrfadslys med LED fra Sirius

Med Lone LED-fyrfadslys fra Sirius får du det bedste fra to verdener. Du får nemlig både den hyggelige stemning fra levende lys, og det praktiske element fra LED og batteridrevet lys. Med LED-fyrfadslys slipper du samtidigt for sod, der ikke er godt for hverken indeklimaet eller dig. Lysene har form og størrelse som klassiske fyrfadslys. Du kan derfor bruge dem i alle dine yndlingslysestager. Der er mange fordele ved fyrfadslys med batteri og LED. Du undgår bl.a. brandfaren, som du naturligt får ved traditionelle lys. Derudover kan du sagtnes have lys tændt, uden frygten for, at børn eller andre nysgerrige sjæle får fat i dem.


Spar på batteriet med den smarte timer

Lone fyrfadslysene fra Sirius kan også bruges sammen med fjernbetjeningen fra Sirius. Med den får du mulighed for at tænde og slukke lysene på afstand. Og du kan også indstille dem med en timer på 2, 4, 6 eller 8 timer. På den måde skal du ikke huske på at slukke lysene, og du sparer derfor lidt på batteriet. Timeren er også rigtig brugbar, hvis du og familien f.eks. ikke er hjemme en aften eller nogle dage. Her kan du nemlig sætte timeren til, så lysene tænder og slukker automatisk. På den måde ser det ud til, at der er nogen hjemme, og det kan være med til at afskrække evt. ubudne gæster.

Tekniske spec attributer

Diameter3,5 cm
FarveHvid
Højde4,5 cm

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)3.7
Pakkelængde (cm)7.5
Pakkevægt (kg)0.05
Pakkebredde (cm)7.5