Sæbeskål, home

  • Poleret krom og matteret glas
  • Monteres med skruer (inkl.)
  • Skjult montage
  • B: 12 cm x D: 7,8 cm
<h2>Sæbeskål med flot og enkelt design</h2><p>Vil du gerne fuldende udtrykket på dit badeværelse? Så kan du her finde denne flotte sæbeskål, som du kan tilføje til håndvasken og på den måde skabe et flot udtryk, samtidig med den friske sæbe vil give en dejlig duft til badeværelset. Selve vægholderen er fremstillet af poleret krom, hvor glasset er matteret. Derfor vil det også nemt indgå i alle indretningsstile. Sæbeholderen måler B: 12 cm x D: 7,8 cm.<br><br>Du kan med fordel kombinere flere produkter fra Home-serien for at skabe en flot finish. Følg monteringsvejledningen for at opnå den korrekte montage – og du kan opsætte den med enten skruer (inkl.) eller i.Composite lim (ekskl.).</p>
Badeværelse / Badeværelsestilbehør / Badartikler
223,95
223.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Sæbeskål med flot og enkelt design

Vil du gerne fuldende udtrykket på dit badeværelse? Så kan du her finde denne flotte sæbeskål, som du kan tilføje til håndvasken og på den måde skabe et flot udtryk, samtidig med den friske sæbe vil give en dejlig duft til badeværelset. Selve vægholderen er fremstillet af poleret krom, hvor glasset er matteret. Derfor vil det også nemt indgå i alle indretningsstile. Sæbeholderen måler B: 12 cm x D: 7,8 cm.

Du kan med fordel kombinere flere produkter fra Home-serien for at skabe en flot finish. Følg monteringsvejledningen for at opnå den korrekte montage – og du kan opsætte den med enten skruer (inkl.) eller i.Composite lim (ekskl.).

Tekniske spec attributer

Bredde12 cm
Dybde7,8 cm
FarveKrom
MaterialeKrom
ModelHome

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)10.5
Pakkelængde (cm)17.4
Pakkevægt (kg)1.35
Pakkebredde (cm)17.6