Støttegreb, Living Basic, krom

  • Poleret rustfrit stål
  • Inkl. skruer
  • Krom
  • L: 70 cm
<h2>Sammenklappeligt støttegreb i krom til badeværelset</h2><p>Har du brug for ekstra støtte, når du skal rejse dig fra toilettet? Så kan dette støttegreb være en super-anvendelig løsning, som kan give dig øget sikkerhed og stabilitet, når du skal rejse dig. Når du ikke bruger støttegrebet, kan det klappes sammen, så det ikke fylder unødvendigt på badeværelset. Desuden har grebet en maks. belastning på 150 kg .<br><br>Støttegrebet er fremstillet af rustfrit stål, der har en poleret overflade. Længden på støttegrebet er 70 cm, og rørdiameteren er på 3,2 cm, mens vægplade måler 10x23 cm. Der medfølger skruer til montage.</p>
Badeværelse / Badeværelsestilbehør / Badehjælpemidler
2.766,95
2766.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Sammenklappeligt støttegreb i krom til badeværelset

Har du brug for ekstra støtte, når du skal rejse dig fra toilettet? Så kan dette støttegreb være en super-anvendelig løsning, som kan give dig øget sikkerhed og stabilitet, når du skal rejse dig. Når du ikke bruger støttegrebet, kan det klappes sammen, så det ikke fylder unødvendigt på badeværelset. Desuden har grebet en maks. belastning på 150 kg .

Støttegrebet er fremstillet af rustfrit stål, der har en poleret overflade. Længden på støttegrebet er 70 cm, og rørdiameteren er på 3,2 cm, mens vægplade måler 10x23 cm. Der medfølger skruer til montage.

Tekniske spec attributer

FarveKrom
Længde70 cm
Maks. belastning150 kg
MaterialeRustfri stål
ModelLiving Basic
OverfladePoleret

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)87
Pakkelængde (cm)87
Pakkevægt (kg)4.948
Pakkebredde (cm)87