Kære kunde, vi opdaterer vores systemer mellem kl. 20:00 og 22:00. Du vil derfor kunne opleve tekniske udfordringer i dette tidsrum - Vi beklager ulejligheden.

Spar 100,00

Bari solseng, grå

Fra d. 14/7-1/10

  • Aluminium og textilene
  • Med justerbart ryglæn
  • Kræver minimal vedligeholdelse
  • L: 195 cm x B: 59 cm x H: 35 cm
<h2>Enkel og praktisk solseng i grå</h2><p>Leder du efter en liggestol med enkelt design, som du kan bruge hen over sommeren? Her finder du denne funktionelle solseng, som passer perfekt ind på terrassen eller i haven. Den har et justerbart ryglæn, som gør, at du selv kan finde en passende position for dig. Du kan tilføje en hynde, tæppe eller pude hertil for at gøre det mere behageligt.<br><br>Denne liggestol er fremstillet af aluminium og textiline, der er en form for plast , og den er i farven grå. Derfor passer den til de fleste havestile. Liggestolen måler B: 59 cm x D: 195 cm x H: 35 cm. Til rengøring anbefaler vi en blød børste og lunkent vand.</p>
Have & fritid / Havemøbler / Solsenge
599,95499,95
499.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Enkel og praktisk solseng i grå

Leder du efter en liggestol med enkelt design, som du kan bruge hen over sommeren? Her finder du denne funktionelle solseng, som passer perfekt ind på terrassen eller i haven. Den har et justerbart ryglæn, som gør, at du selv kan finde en passende position for dig. Du kan tilføje en hynde, tæppe eller pude hertil for at gøre det mere behageligt.

Denne liggestol er fremstillet af aluminium og textiline, der er en form for plast , og den er i farven grå. Derfor passer den til de fleste havestile. Liggestolen måler B: 59 cm x D: 195 cm x H: 35 cm. Til rengøring anbefaler vi en blød børste og lunkent vand.

Tekniske spec attributer

Antal Personer1
Bredde59 cm
FarveGrå
Højde35 cm
Længde195 cm
MaterialeAluminium og textiline

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)164
Pakkelængde (cm)57
Pakkevægt (kg)11
Pakkebredde (cm)10.5