Stiga, Plæneklipper, inkl. batteri, Combi 340e Kit, 48 V

  • Klippebredde/-højde: 38 cm/25-75 mm
  • Plæneareal: 350 m²
  • Støjniveau: 91 dB
  • Med batteri, lader og 40 L opsamler - skubbes let
<h2>Akku-plæneklipper med kulfri-motor fra Stiga Essential-serien</h2><p>Combi 340e Kit er til dig, der skal passe en mindre plæne og gerne vil undgå sved på panden og ømme arme. Dette undgår du nemlig med denne batteridrevne plæneklipper, der er en ekstremt let skubbemodel, som det kræver få kræfter at skubbe og er let at manøvrere rundt om træer og andre forhindringer.<br><br>Plæneklipperen er fra Stigas Essential-serie, der er udviklet til dig, som har brug for simple produkter, der let og hurtigt kan klare haveopgaverne. Maskinerne er både lette at justere og bruge og har enkle og intuitive funktioner.</p><br><h2>Foldbart styr og 6 forskellige klippehøjder</h2><p>Med Stigas 136e Kit-plæneklipper har du mulighed for at justere klippehøjden i 6 forskellige niveauer fra 25-75 mm. Klippebredden er 38 cm. Græsset vil blive opsamlet i den rummelige opsamler på 40 L.<br><br>Combi 340e Kit har et intuitivt betjeningspanel, som gør den enkel og komfortabel at bruge for alle haveejere, mens styret er nemt og hurtigt at folde sammen i en pladsbesparende opbevaringsposition.</p><br><h2>En del af 48 V ePower-batterisystemet</h2><p>Plæneklipperen er en del af Stigas intelligente batterisystem 48 V ePower. Det betyder, at du kan bruge de samme batterier til Stigas maskiner med tilsvarende batterisystem og spænding (V). Hvis du allerede har én eller flere maskiner med samme batterisystem, kan du altså nemt skifte batteri undervejs. Det er en smart måde at spare både ressourcer, penge og tid på, når du ikke skal købe og opbevare mange forskellige batterier eller vente på en opladning.<br><br>Stigas 48 V ePower-batteri er optimeret og effektiviseret med intelligent software, der styrer battericellerne til at yde maksimalt. Batteriet har bestået tests, der er 5 gange hårdere end industrikvaliteten for at sikre den høje kvalitet. 48 V ePower-batterisystemet opretholder en høj kapacitet og giver masser af kraft til din maskine.<br><br>Til plæneklipperen medfølger:</p><ul><li>48 V/4 Ah-batteri</li><li>Batterioplader</li><li>Opsamler: 40 L</li><li>Multiclip-indsats</li></ul>
Have & fritid / Havemaskiner / Plæneklippere
2.999,95
2999.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Akku-plæneklipper med kulfri-motor fra Stiga Essential-serien

Combi 340e Kit er til dig, der skal passe en mindre plæne og gerne vil undgå sved på panden og ømme arme. Dette undgår du nemlig med denne batteridrevne plæneklipper, der er en ekstremt let skubbemodel, som det kræver få kræfter at skubbe og er let at manøvrere rundt om træer og andre forhindringer.

Plæneklipperen er fra Stigas Essential-serie, der er udviklet til dig, som har brug for simple produkter, der let og hurtigt kan klare haveopgaverne. Maskinerne er både lette at justere og bruge og har enkle og intuitive funktioner.


Foldbart styr og 6 forskellige klippehøjder

Med Stigas 136e Kit-plæneklipper har du mulighed for at justere klippehøjden i 6 forskellige niveauer fra 25-75 mm. Klippebredden er 38 cm. Græsset vil blive opsamlet i den rummelige opsamler på 40 L.

Combi 340e Kit har et intuitivt betjeningspanel, som gør den enkel og komfortabel at bruge for alle haveejere, mens styret er nemt og hurtigt at folde sammen i en pladsbesparende opbevaringsposition.


En del af 48 V ePower-batterisystemet

Plæneklipperen er en del af Stigas intelligente batterisystem 48 V ePower. Det betyder, at du kan bruge de samme batterier til Stigas maskiner med tilsvarende batterisystem og spænding (V). Hvis du allerede har én eller flere maskiner med samme batterisystem, kan du altså nemt skifte batteri undervejs. Det er en smart måde at spare både ressourcer, penge og tid på, når du ikke skal købe og opbevare mange forskellige batterier eller vente på en opladning.

Stigas 48 V ePower-batteri er optimeret og effektiviseret med intelligent software, der styrer battericellerne til at yde maksimalt. Batteriet har bestået tests, der er 5 gange hårdere end industrikvaliteten for at sikre den høje kvalitet. 48 V ePower-batterisystemet opretholder en høj kapacitet og giver masser af kraft til din maskine.

Til plæneklipperen medfølger:

  • 48 V/4 Ah-batteri
  • Batterioplader
  • Opsamler: 40 L
  • Multiclip-indsats

Tekniske spec attributer

Areal350 m²
Batterispænding48 V
Batterisystem48 V ePower
Bredde475 mm
DrivkraftBatteri
Højde1040 mm
Inkl. batteriJa
Klippebredde38 cm
Klippehøjde25-75 mm
Klippehøjdeindstilling6 trin
Længde1365 mm
ModelCombi 340e Kit
Motorydelse0,86 kW
Opsamler Volumen40 L
SerieEssential
Støjniveau91 dB
Varenummer7270#9851498

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)45.1
Pakkelængde (cm)47.5
Pakkevægt (kg)16.9
Pakkebredde (cm)74.4