Kære kunde, vi opdaterer vores systemer mellem kl. 20:00 og 22:00. Du vil derfor kunne opleve tekniske udfordringer i dette tidsrum - Vi beklager ulejligheden.

Spar 100,00

Strandstol, blå/hvid

Fra d. 14/7-1/10

  • Træ og tekstil
  • Foldbar – m. 4 siddepositioner
  • Minimal vedligeholdelse
  • L: 128 cm x B: 58 cm x H: 4,5 cm
<h2>Foldbar strandstol til sommerhyggen</h2><p>Skal du sidde behageligt hele sommeren, er din helt egen strandstol lige sagen. Denne model er nem at klappe sammen, så du kan have den med i bilen. Strandstolen er selvfølgelig helt perfekt til strandturen, men den er også yderst oplagt at bruge til hygge i haven, på altanen eller til diverse sommerarrangementer. Denne strandstol har ovenikøbet 4 forskellige siddepositioner, så du kan sidde mere opret eller tilbagelænet. Stolen har i øvrigt en maks. belastning på 130 kg.<br><br>Strandstolen har et klassisk design med en flot ramme i poppeltræ og et stofsæde med blå/hvide striber. Sædet er lavet i oxford-stof og er UV-beskyttet, så farven holder længe uden at falme. Sammenfoldet måler stolen L: 128 cm x B: 58 cm x H: 4,5 cm, så den fylder ikke meget i bilen eller under opbevaring. Når den er slået ud, har stolen en højde på 70-88 cm og en dybde på 85-100 cm. Selve siddehøjden er ca. på 28-35 cm, hvilket er en god højde til sommerens hygge og afslapning.</p>
Have & fritid / Havemøbler / Havestole
349,95249,95
249.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Foldbar strandstol til sommerhyggen

Skal du sidde behageligt hele sommeren, er din helt egen strandstol lige sagen. Denne model er nem at klappe sammen, så du kan have den med i bilen. Strandstolen er selvfølgelig helt perfekt til strandturen, men den er også yderst oplagt at bruge til hygge i haven, på altanen eller til diverse sommerarrangementer. Denne strandstol har ovenikøbet 4 forskellige siddepositioner, så du kan sidde mere opret eller tilbagelænet. Stolen har i øvrigt en maks. belastning på 130 kg.

Strandstolen har et klassisk design med en flot ramme i poppeltræ og et stofsæde med blå/hvide striber. Sædet er lavet i oxford-stof og er UV-beskyttet, så farven holder længe uden at falme. Sammenfoldet måler stolen L: 128 cm x B: 58 cm x H: 4,5 cm, så den fylder ikke meget i bilen eller under opbevaring. Når den er slået ud, har stolen en højde på 70-88 cm og en dybde på 85-100 cm. Selve siddehøjden er ca. på 28-35 cm, hvilket er en god højde til sommerens hygge og afslapning.

Tekniske spec attributer

Bredde58 cm
FarveBlå/hvid
Højde4,5 cm
Længde128 cm
MaterialePoppeltræ og oxford-stof

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)90
Pakkelængde (cm)58
Pakkevægt (kg)3.4
Pakkebredde (cm)88