Kære kunde, vi opdaterer vores systemer mellem kl. 20:00 og 22:00. Du vil derfor kunne opleve tekniske udfordringer i dette tidsrum - Vi beklager ulejligheden.

Spar 100,00

Strandstol, grøn/hvid

Fra d. 14/7-1/10

  • Træ og tekstil
  • Foldbar – m. 4 siddepositioner
  • Minimal vedligeholdelse
  • L: 128 cm x B: 58 cm x H: 4,5 cm
<h2>Sid komfortabelt på turen med en strandstol</h2><p>Vil du altid sidde behageligt, om du så er hjemme i haven, på stranden eller til udendørs koncert? Så er en strandstol som denne, lige sagen. Strandstolen er foldbar og derfor nem at have med i bilen. Og, når du når til destinationen, tager det ingen tid at folde den ud. Denne strandstol kan du desuden indstille i 4 forskellige positioner – så bestemmer du helt selv, om du vil sidde mere opret eller om du hellere vil være mere tilbagelænet. Stolen har kan holde til en belastning på op til 130 kg.<br><br>Strandstolen har et klassisk design med en fin ramme i poppeltræ og et behageligt grøn-/hvidstribet sæde i oxford-stof. Sædet er UV-beskyttet, så farven holder længe uden at falme. Når den er foldet sammen, måler stolen L: 128 cm x B: 58 cm x H: 4,5 cm, og den fylder derfor ikke meget at opbevare eller have med i bilen. I udfoldet tilstand har strandstolen en højde på 70-88 cm, en dybde på 85-100 cm. Selve siddehøjden er på ca. 28-35 cm, der er helt perfekt til afslapning.</p>
Have & fritid / Havemøbler / Havestole
349,95249,95
249.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Sid komfortabelt på turen med en strandstol

Vil du altid sidde behageligt, om du så er hjemme i haven, på stranden eller til udendørs koncert? Så er en strandstol som denne, lige sagen. Strandstolen er foldbar og derfor nem at have med i bilen. Og, når du når til destinationen, tager det ingen tid at folde den ud. Denne strandstol kan du desuden indstille i 4 forskellige positioner – så bestemmer du helt selv, om du vil sidde mere opret eller om du hellere vil være mere tilbagelænet. Stolen har kan holde til en belastning på op til 130 kg.

Strandstolen har et klassisk design med en fin ramme i poppeltræ og et behageligt grøn-/hvidstribet sæde i oxford-stof. Sædet er UV-beskyttet, så farven holder længe uden at falme. Når den er foldet sammen, måler stolen L: 128 cm x B: 58 cm x H: 4,5 cm, og den fylder derfor ikke meget at opbevare eller have med i bilen. I udfoldet tilstand har strandstolen en højde på 70-88 cm, en dybde på 85-100 cm. Selve siddehøjden er på ca. 28-35 cm, der er helt perfekt til afslapning.

Tekniske spec attributer

Bredde58 cm
FarveGrøn/hvid
Højde4,5 cm
Længde128 cm
MaterialePoppeltræ og oxford-stof

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)90
Pakkelængde (cm)58
Pakkevægt (kg)3.4
Pakkebredde (cm)88