Plus Tangent, Enkeltlåge, hvid

  • Fungicidbehandlet og grundmalet nåletræ
  • FSC®-mærket
  • Ekskl. lågebeslag
  • Færdigsamlet mål: B: 95 cm – findes i forskellige højder
<h2>Enkeltlåge i hvid til ”Plus Tangent”-hegnet</h2><p>Er du på jagt efter en låge til dit hegn? Så finder du her denne super-fine enkeltlåge i hvid, der passer til ”Plus Tangent”-hegnserien. Lågen har ligesom hegnet en kombination af brede og smalle lister, der skaber en flimrende effekt, hvor stolperne (ekskl.) nærmest bliver usynlige og kommer til at indgå som en naturlig del. Ved at købe låge og hegn i samme serie sikrer du, at de harmoner godt sammen med hinanden. Enkeltlågen måler B: 95 cm og findes i forskellige højder. Den leveres uden lågebeslag.<br><br>”Plus Tangent”-lågen er <a href="https://www.silvan.dk/baeredygtighed/fsc-maerket">FSC®</a>-mærket, og det er fremstillet af fungicidbehandlet fyr/gran. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Desuden er lågen grundmalet hvid RAL 9010, og den er samlet med rustfrie slagskruer. Den omlimet lågeramme måler 42x90 mm, og skråstiverne måler 28x90 mm. Listerne måler hhv. 15x44 mm og 15x95 mm, mens afstanden mellem listerne er 10 mm.</p>
Have & fritid / Havehegn & havelåger / Havelåger
Højde
2.199,95
2199.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Enkeltlåge i hvid til ”Plus Tangent”-hegnet

Er du på jagt efter en låge til dit hegn? Så finder du her denne super-fine enkeltlåge i hvid, der passer til ”Plus Tangent”-hegnserien. Lågen har ligesom hegnet en kombination af brede og smalle lister, der skaber en flimrende effekt, hvor stolperne (ekskl.) nærmest bliver usynlige og kommer til at indgå som en naturlig del. Ved at købe låge og hegn i samme serie sikrer du, at de harmoner godt sammen med hinanden. Enkeltlågen måler B: 95 cm og findes i forskellige højder. Den leveres uden lågebeslag.

”Plus Tangent”-lågen er FSC®-mærket, og det er fremstillet af fungicidbehandlet fyr/gran. FSC® arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Desuden er lågen grundmalet hvid RAL 9010, og den er samlet med rustfrie slagskruer. Den omlimet lågeramme måler 42x90 mm, og skråstiverne måler 28x90 mm. Listerne måler hhv. 15x44 mm og 15x95 mm, mens afstanden mellem listerne er 10 mm.

Tekniske spec attributer

Bredde95 cm
CertificeringFSC®
FarveHvid
Højde140 cm
ImprægneringFungicidbehandlet
MaterialeNåletræ
ModelTangent
OverfladeGrundmalet
Passer til"Plus Tangent"-hegnserie

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)140
Pakkelængde (cm)4.2
Pakkevægt (kg)14
Pakkebredde (cm)95