Vi har ændrede åbningstider den 25. og 26. oktober. Læs mere her.

Toiee, Afspærringsballon, Toilet Plug

  • Afspærringsballon til stormflodssikring og rengøring – Drain Plug
  • Inkl. ballon, slange, håndpumpe samt trykudligningsventil
  • Anvendes til toiletter, gulvafløb, hånd- og køkkenvaske
  • Stopper opstigende vand i afløb
<H2>Sådan får du et skinnede rent toilet</H2><p>Der kommer med tiden kalk, okker, rust og andre belægninger i toiletkummen. Og det kan være svært at få toilettet helt rent igen. Det gør ikke så meget, hvis belægningerne sidder nede under vandkanten, da det som regel er nemmere at gøre rent. Rengøringsmidler kan nemlig trække i vandet i længere tid. Det er straks sværere, når belægningen sidder på toiletkummens sider og under skyllekanten, da rengøringsmidlet glider af. Det kan derfor være rart at kunne stoppe toilettet, kortvarigt, så man kan få rengjort hele toilettet. Men det er der heldigvis råd for. Toiee har lavet et toilet plug, som kan stoppe toilettet midlertidigt.</p><br><H2>Toiee Toilet Plug kan blokke vandlåsen</H2><p><br/>Toiee Toilet Plug fungerer ligesom en prop i toilettet. Du får således mulighed for at fylde kumme op med vand, så du kan få gjort toilettet helt rent. Toiee Toilet Plug kan også bruges ved stormflod, så vandstanden i toilettet ikke stiger eller flyder over, hvis vejret raser med forhøjet vandstand, udenfor. Toilet plugget fungerer på den måde, at du sætter plugget ned i toilettet og pumper den op. Den skal pumpes op til den spærrer for, at vandet kan løbe ud. Du kan derefter fylde kummen med vand fra vandhanen og komme rengøringsmidler i toilettet. Hvis du bruger den ved stormflod, skal du blot sætte plugget i, pumpe den op, og vente til den forhøjet vandstand er tilbage til det normale.</p><h2>Hvilke rengøringsmidler skal du bruge?</h2><p>Traditionelle husholdningsprodukter til toilettet er ikke særlige effektive mod okker, kalk, rust og andre belægninger. De indeholder bl.a. ikke nok stoffer, der effektivt kan fjerne kalk. Men det har vi heldigvis løsningen på. Du kan bruge en Toiee Special Toiletrens eller en Toiee Special Toiletrens Ekstra Power, hvis dit toilet indeholder kraftige kalkaflejringer. Det skal gerne trække lidt, inden du skyller ud eller fjerne plugget. Du undgår således at skulle skure og skrubbe på kummen og ødelægge emaljen.</p>
Maling & tapet / Kemi & rengøring / Rengøringsartikler
289,95
289.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Sådan får du et skinnede rent toilet

Der kommer med tiden kalk, okker, rust og andre belægninger i toiletkummen. Og det kan være svært at få toilettet helt rent igen. Det gør ikke så meget, hvis belægningerne sidder nede under vandkanten, da det som regel er nemmere at gøre rent. Rengøringsmidler kan nemlig trække i vandet i længere tid. Det er straks sværere, når belægningen sidder på toiletkummens sider og under skyllekanten, da rengøringsmidlet glider af. Det kan derfor være rart at kunne stoppe toilettet, kortvarigt, så man kan få rengjort hele toilettet. Men det er der heldigvis råd for. Toiee har lavet et toilet plug, som kan stoppe toilettet midlertidigt.


Toiee Toilet Plug kan blokke vandlåsen


Toiee Toilet Plug fungerer ligesom en prop i toilettet. Du får således mulighed for at fylde kumme op med vand, så du kan få gjort toilettet helt rent. Toiee Toilet Plug kan også bruges ved stormflod, så vandstanden i toilettet ikke stiger eller flyder over, hvis vejret raser med forhøjet vandstand, udenfor. Toilet plugget fungerer på den måde, at du sætter plugget ned i toilettet og pumper den op. Den skal pumpes op til den spærrer for, at vandet kan løbe ud. Du kan derefter fylde kummen med vand fra vandhanen og komme rengøringsmidler i toilettet. Hvis du bruger den ved stormflod, skal du blot sætte plugget i, pumpe den op, og vente til den forhøjet vandstand er tilbage til det normale.

Hvilke rengøringsmidler skal du bruge?

Traditionelle husholdningsprodukter til toilettet er ikke særlige effektive mod okker, kalk, rust og andre belægninger. De indeholder bl.a. ikke nok stoffer, der effektivt kan fjerne kalk. Men det har vi heldigvis løsningen på. Du kan bruge en Toiee Special Toiletrens eller en Toiee Special Toiletrens Ekstra Power, hvis dit toilet indeholder kraftige kalkaflejringer. Det skal gerne trække lidt, inden du skyller ud eller fjerne plugget. Du undgår således at skulle skure og skrubbe på kummen og ødelægge emaljen.

Tekniske spec attributer

SortimentFair pris hver dag
Varenummer2600#1897038

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)6
Pakkelængde (cm)29.2
Pakkevægt (kg)1.17
Pakkebredde (cm)21.8