Trip Trap, Vinyl- Laminat og Lakpleje, Klar, flere str.

  • Vinyl- Laminat og Lakpleje – klar
  • Forlænger gulvets levetid
  • Beskytter mod slitage og rider
  • Velegnet til lak-, vinyl- og laminatgulve
<h2>Plejemiddel til at udjævne små ridser og styrke overfladens resistent</h2><p>Vil du gerne sikre dig, at dit trægulv holder sig pænt i så lang tid som muligt? Så er det en god idé at give dit lakerede trægulv en plejende behandling indimellem. Med Trip Traps Vinyl-, Laminat- og Lakpleje får du et plejemiddel, der udjævner små ridser og styrker overfladens resistens. Du kan anvende plejen på lak-, vinyl- og laminatgulv. Lakplejen vil beskytte dit gulv effektivt mod slitage, så du derved får forlænget dit gulvs levetid. For at opnå det bedste resulta anbefales det at anvende plejen efter behov 1-2 gange om året.</p><br><h2>Sådan anvender du Lakpleje på dit gulv</h2><ul><li>Dunken skal rystes omhyggeligt inden brug. Herefter kan du påføre det koncentrerede plejemiddel i et tyndt, jævnt lag med <a href=" https://www.silvan.dk/trip-trap-padholder?id=2862-5173827 ">en padholder</a> og <a href="https://www.silvan.dk/trip-trap-polerpad-uld?id=2862-1666096">uldpad</a>. Vær opmærksom på, at hvis en flade er begyndt at tørre, må der ikke påføres mere Lakpleje.</li><li>Gulvet skal gerne tørre i ca. 1 time, før det tages i brug. Det er ikke nødvendigt at efterpolere eller foretage anden efterbehandling.</li><li>Regelmæssig rengøring af den plejede overflade kan foretages med Laksæbe.</li>
Maling & tapet / Kemi & rengøring / Rengøringsmidler
Farve
Størrelse
139,95
139.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Plejemiddel til at udjævne små ridser og styrke overfladens resistent

Vil du gerne sikre dig, at dit trægulv holder sig pænt i så lang tid som muligt? Så er det en god idé at give dit lakerede trægulv en plejende behandling indimellem. Med Trip Traps Vinyl-, Laminat- og Lakpleje får du et plejemiddel, der udjævner små ridser og styrker overfladens resistens. Du kan anvende plejen på lak-, vinyl- og laminatgulv. Lakplejen vil beskytte dit gulv effektivt mod slitage, så du derved får forlænget dit gulvs levetid. For at opnå det bedste resulta anbefales det at anvende plejen efter behov 1-2 gange om året.


Sådan anvender du Lakpleje på dit gulv

  • Dunken skal rystes omhyggeligt inden brug. Herefter kan du påføre det koncentrerede plejemiddel i et tyndt, jævnt lag med en padholder og uldpad. Vær opmærksom på, at hvis en flade er begyndt at tørre, må der ikke påføres mere Lakpleje.
  • Gulvet skal gerne tørre i ca. 1 time, før det tages i brug. Det er ikke nødvendigt at efterpolere eller foretage anden efterbehandling.
  • Regelmæssig rengøring af den plejede overflade kan foretages med Laksæbe.

Tekniske spec attributer

FarveKlar
SortimentFair pris hver dag
Størrelse1 ltr

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15.5
Pakkelængde (cm)13
Pakkevægt (kg)1.181
Pakkebredde (cm)7